اصفهان پایتخت اسکیت ایران است/ دست در دست هم ایران را دوباره می‌سازیم

استاندار اصفهان گفت: امیدوارم در روزهای پس از جنگ دست در دست هم بتوانیم ایران را دوباره بسازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رژه جمعی اسکیت‌بازان استان اصفهان صبح امروز _پنجشنبه سوم اردیبهشت_ به‌مناسبت روز جهانی اسکیت و به یاد شهدای میناب با استقبال و حضور گسترده اسکیت‌بازان اصفهانی از میدان امام حسین (ع) آغاز شد و تا میدان انقلاب ادامه داشت.

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان در حاشیه این مراسم اظهار کرد: دهه کرامت، روز جهانی اسکیت و روز دختر را تبریک می‌گویم و از دست‌اندرکاران این برنامه تشکر می‌کنم.

وی افزود: استان اصفهان پایتخت اسکیت کشور است و تمام قهرمانان از این استان هستند.

استاندار اصفهان تصریح کرد: بیشتر شب‌ها به خیابان‌ها سر می‌زنم و مردم را می‌بینم، توصیه رهبر شهید به حضور در میدان‌ها مختص به شب‌ها نمی‌شود؛ جوانان ما، نسل زد ما و کسانی که دلشان برای ایران می‌تپد پای کار می‌آیند و میدان را خالی نمی‌کنند.

وی بیان کرد: شب‌ها که در موکب‌ها حضور پیدا می‌کنم به این خاطره اساره می‌کنم که شهید عابدینی‌زاده در عملیات کربلای چهار درباره پیش‌بینی جنگ می‌گویند: ما جنگی در پیش نداریم و جنگ زمانی است که فرزندان ما دشمنان را شکست می‌دهند.

جمالی‌نژاد ادامه داد: اکنون می‌بینیم که جوانان ما در میدان‌ها حاضر هستند و پای کار ایستاده‌اند؛ امیدوارم در روزهای پس از جنگ دست در دست هم بتوانیم ایران را دوباره بسازیم.

کد خبر 965662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.