انسداد محور مسجدسلیمان به اندیکا/ پیش‌بینی بازگشایی تا بعدازظهر امروز

مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مسیر اندیکا به مسجدسلیمان مسدود شده است که پیش‌بینی می‌شود تا عصر امروز بازگشایی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «با تلاش شبانه‌روزی راهداران، عملیات ریزش‌برداری در محدوده چشمه گدار با سرعت در حال انجام است و این محور حداکثر تا عصر امروز بازگشایی خواهد شد و تا آن زمان، رانندگان می‌توانند از مسیر لالی-اندیکابه عنوان محور جایگزین استفاده کنند.

در پی ریزش کوه ناشی از شرایط جوی در محدوده چشمه گدار، بلافاصله تیم‌های عملیاتی و ماشین‌آلات سنگین راهداری به محل اعزام شدند.

در حال حاضر عملیات پاک‌سازی و ایمن‌سازی مسیر بدون وقفه ادامه دارد و با توجه به حجم پیشرفت کار، پیش‌بینی می‌شود تردد در این محور تا عصر امروز به حالت عادی بازگردد.

هم‌استانی‌های عزیز تا زمان اعلام بازگشایی رسمی، جهت تردد از مسیر جایگزین (لالی - اندیکا) استفاده و پیش از سفر، جهت اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی با سامانه ۱۴۱ تماس گرفته یا به بازوی اطلاع‌رسانی راه‌ها در پیام‌رسان بله مراجعه کنند.»

کد خبر 965381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.