در و پنجره ۱۵ واحد مسکونی آسیب‌دیده جنگ رمضان در خیابان ۲۲ بهمن تحویل داده شد

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان، از تحویل در و پنجره آلومینیومی بیش از ۱۵ واحد مسکونی آسیب‌دیده در خیابان ۲۲ بهمن خبر داد و گفت: عملیات نصب شیشه‌های شکسته در خیابان ۲۲ بهمن، محله کلمان و فرهنگیان نیز در حال اجراست.

حمید عصارزادگان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به روند بازسازی منازل مسکونی اظهار کرد: پس از ارزیابی دقیق خسارات واردشده به منازل مسکونی شهروندان در منطقه چهار، عملیات بازسازی را با سرعت بالا آغاز کرده‌ایم. مصمم هستیم تا در کمترین زمان ممکن، وضعیت زندگی شهروندان را به حالت عادی بازگردانیم.

وی با اشاره به جزئیات اجرای عملیات افزود: پس از پایان مراحل ارزیابی خسارت، تیم‌های اجرایی اداره عمران منطقه چهار کار اندازه‌گیری را آغاز کردند و پس از آماده‌سازی‌های لازم، عملیات اجرایی بازسازی آغاز شده است. کارشناسان ما بر همه مراحل، از ارزیابی اولیه تا اجرای نهایی، نظارت کامل دارند تا از کیفیت و دقت کار اطمینان حاصل شود و بالاترین سطح خدمت‌رسانی به شهروندان صورت پذیرد.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان از تحویل در و پنجره برای واحدهای آسیب‌دیده خبر داد و گفت: در همین راستا، امروز در و پنجره آلومینیومی بیش از ۱۵ واحد مسکونی آسیب‌دیده در خیابان ۲۲ بهمن تحویل داده شد، همچنین عملیات نصب شیشه‌های شکسته در خیابان ۲۲ بهمن، محله کلمان و فرهنگیان نیز در حال اجرا است.

عصارزادگان بر تلاش بی‌وقفه منطقه ۴ شهرداری اصفهان برای تسریع در خدمت‌رسانی به شهروندان آسیب‌دیده تأکید کرد و بیان داشت: منطقه ۴ شهرداری اصفهان، خود را متعهد به حمایت از شهروندانی می‌داند که متحمل آسیب‌های حاصل از جنگ آمریکایی-صهیونیستی شده‌اند؛ ما با بسیج امکانات و نیروهای خود، تلاش می‌کنیم تا روند بازسازی و جبران خسارات را تا حد امکان تسریع ببخشیم.

وی گفت: درک می‌کنیم که این دوران برای این خانواده‌ها دشوار است و تمام توان خود را به کار گرفته‌ایم تا با سرعت و کیفیت، آسایش خاطر آن‌ها را فراهم کنیم.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان اظهارداشت: رویکرد منطقه چهار رویکردی حمایتی و تلاش مستمر منطقه چهار شهرداری اصفهان برای یاری رساندن به شهروندان آسیب‌دیده و بازگرداندن زندگی عادی به آن‌ها است.

کد خبر 965177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.