بهره‌برداری از پروژه شهید آیت‌الله رئیسی تا ۲ ماه آینده

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان گفت: امیدوارم طی ۶۰ تا ۷۰ روز آینده با فائق آمدن بر مشکلات احتمالی، کلان‌پروژه تقاطع غیرهمسطح و مجموعه زیرگذر شهید آیت‌الله رئیسی که می‌تواند تحولی عظیم در نقاط شمالی اصفهان ایجاد کند، در اختیار شهروندان قرار گیرد.

امیرعباس رحمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سازمان عمران شهرداری اصفهان به‌عنوان بازوی توانمند مجری پروژه‌های عمرانی در سطح کلان‌شهر اصفهان در دو بخش تولید و اجرا فعالیت می‌کند، یکی از وظایف این سازمان اجرای ابرپروژه‌های عمرانی است که یکی از آن‌ها تقاطع غیرهمسطح و مجموعه زیرگذر شهید آیت‌الله رئیسی در محور اتوبان فرودگاه حد فاصل پل شهیدان طیاره و پل آفتاب است.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه که از ابتدای سال ۱۴۰۴ آغاز شده، هم‌اکنون با حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی به مراحل پایانی خود رسیده است، افزود: این پروژه در محدوده مناطق ۱۰ و ۱۴ شهرداری اصفهان در حال اجراست، این پروژه با طول تقریبی ۳ کیلومتر است که حدود ۱۳۰۰ متر آن به‌صورت زیرگذر اجرا می‌شود.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان با بیان اینکه هدف اصلی از اجرای این پروژه، حذف دسترسی‌های ناایمن، از بین بردن تقاطع‌های قدیمی و ایجاد دسترسی‌های ایمن و غیرهمسطح بین محله‌های حصه شمالی و جنوبی است، گفت: این زیرگذر ترافیک پرسرعت، روان و ایمنی را برای شهروندانی که قصد حرکت به سمت فرودگاه شهید بهشتی و محورهای مواصلاتی شمال اصفهان را دارند، ایجاد خواهد کرد، ورودی شهرستان از سمت شمال را بهبود می‌بخشد.

رحمتی با بیان اینکه عملیات اجرایی این زیرگذر در همه روزهای سال، حتی در ماه مبارک رمضان و روزهای جنگ با قدرت در حال اجرا بوده است، تصریح کرد: هم‌اکنون عملیات اجرایی اصلی زیرگذر به پایان رسیده و تنها عملیات نازک‌کاری پل‌ها، نصب نرده‌های سر دیوارها و آسفالت‌ریزی باقی مانده است.

وی با ابراز امیدواری به تکمیل نهایی پروژه شهید آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: امیدوارم طی ۶۰ تا ۷۰ روز آینده و با فائق آمدن بر مشکلات احتمالی، این کلان‌پروژه که می‌تواند تحولی عظیم در نقاط شمالی اصفهان ایجاد کند، در اختیار شهروندان قرار گیرد.

کد خبر 964960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.