افزایش ۴۵ درصدی کرایه ناوگان درون‌شهری مراغه

شهرداری مراغه اعلام کرد: نرخ کرایه‌های ناوگان حمل‌ونقل عمومی درون شهری مراغه بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر نسبت به سال گذشته و از امروز، ۴۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، در اطلاعیه شهرداری مراغه درباره افزایش ۴۵ درصدی کرایه ناوگان درون‌شهری آمده است، «نرخ کرایه ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر مراغه شامل تاکسی و اتوبوس بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر برای سال جاری با افزایش ۴۵ درصدی به‌روزرسانی شده است.

بر این اساس کرایه مسیرهای مختلف مطابق جدول اعلامی از تاریخ ابلاغ لازم‌الاجرا بوده و رانندگان ملزم به رعایت نرخ‌های مصوب هستند.

کرایه‌ها در ۶ ماهه اول سال از ساعت ۲۴ تا ۶ صبح و در ۶ ماهه دوم سال از ساعت ۲۳ تا ۶ صبح بر مبنای کرایه دربستی همچون قیمت مصوب آژانس‌های تلفنی است، همچنین کودکان بالای دو سال مشمول پرداخت کرایه می‌باشند.»

شهر مراغه با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر دارای ۱۳۷۴ دستگاه تاکسی و حدود ۲۰ دستگاه اتوبوس درون‌شهری دارد.

عمر ناوگان تاکسی‌های شهر مراغه بیش از ۲۰ سال و اتوبوس‌های این شهر بیشتر از این میزان است که همین موضوع خدمات‌رسانی عمومی ناوگان درون‌شهری را با مشکلات عدیده روبه‌رو کرده است.

کد خبر 964867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.