افزایش ۵۰ تا ۵۹ درصدی کرایه‌ تاکسی‌های کرج در سال ۱۴۰۵

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرج از تصویب و ابلاغ نرخ‌های جدید کرایه‌های حمل‌ونقل عمومی در این شهر خبر داد و گفت: بر این اساس، کرایه تاکسی‌های خطی و گردشی، اتوبوس‌های درون‌شهری و بین‌شهری با افزایشی بین ۵۰ تا ۵۹ درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده‌اند.

محسن امیدوارحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز، از ابلاغ نرخ‌های جدید کرایه حمل‌ونقل عمومی این شهر در سال ۱۴۰۵ خبر داد و اظهار کرد: در این میان سعی شد هم صنف تاکسی‌داران و هم شهروندان مدنظر قرار بگیرند.

وی با اشاره به تأثیر افزایش نرخ تورم سالانه و شاخص‌های هزینه‌زا، اظهار کرد: لیست پیشنهادی نرخ کرایه حمل‌ونقل عمومی در حوزه مسافر و بار، با هدف ساماندهی و نظم‌بخشی به خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری، در شورای شهر کرج به تصویب رسیده است.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج، در تشریح جزئیات افزود: بر این اساس، نرخ کرایه تاکسی‌های خطی شامل تاکسی‌های چهارسرنشین و ون‌تاکسی‌ها با افزایش ۵۸.۹ درصدی و تاکسی‌های گردشی با افزایش ۵۰ درصدی در سال جدید همراه شده‌اند.

امیدوار در ادامه به افزایش نرخ کرایه اتوبوس‌ها نیز اشاره کرد و بیان داشت: خطوط اتوبوسرانی منتهی به تهران، اتوبوس و مینی‌بوس‌های دربستی، اتوبوس‌های درون‌شهری و خطوط شهرهای اقماری، با رشد ۵۶.۶ درصدی کرایه در سال ۱۴۰۵ روبرو هستند.

وی در پایان، با اشاره به توسعه سیستم‌های پرداخت الکترونیک، گفت: تاکسیرانانی که در اجرای پروژه‌های پرداخت الکترونیکی کرایه از طریق کد QR یا دستگاه‌های پوز بانکی مشارکت مؤثر داشته باشند، به عنوان تاکسیرانان موفق طرح معرفی و مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

کد خبر 964710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کامبیز IR ۲۱:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
    0 0
    کرایه قزوین در سال ۱۴۰۵ تعین کرده اند فقط مسافر و راننده به جان هم انداخته اند باید کرایه ها رند باشد نه اینکه دروازه رشت به ولیعر ۲۲ هزار باشد باید کرایه ۲۵ هزار تومان باشد