۳۸۰ برنامه در دهه کرامت در سراسر کشور برگزار می شود

دبیر ستاد مناسبت‌های ویژه آستان قدس رضوی گفت: ۳۸۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، در دهه کرامت امسال، با محوریت «ایرانِ امام رضا (ع)» و رویکرد مردم‌محور، آرامش‌آفرین و وحدت‌آفرین، در سراسر کشور و خارج از ایران، توسط آستان قدس رضوی، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، دکتر عبدالحمید طالبی، امروز _شنبه بیست و نهم فروردین_ در نشست خبری اعلام ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت، اظهار کرد: از ۳۰ فروردین ماه جاری تا ۹ اردیبهشت‌ماه که مصادف با دهه کرامت است، بیش از ۳۸۰ برنامه فرهنگی، هنری، علمی و اجتماعی در بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی به‌ویژه حرم مطهر رضوی و استان‌های کشور، اجرا می شود.

وی، گسترش و ترویج فرهنگ رضوی در سراسر کشور و جهان، ترویج شکرگزاری نعمت هم‌جواری با امام هشتم (ع)، تحکیم وحدت و همدلی ملی، تقویت معرفت و زیارت قلبی امام رضا (ع) و توسعه خدمت کریمانه در جامعه را از اهداف کلان این برنامه‌ها برشمرد و افزود: برنامه‌های امسال دهه کرامت بر سه محور اصلی حفظ آرامش و جریان عادی زندگی مردم، تقویت انسجام و وحدت ملی و افزایش مشارکت و نقش‌آفرینی عمومی، منطبق است.

شعار دهه کرامت؛ «ایران امام رضا، متحد، مقتدر و پیروز»

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی ادامه داد: شعار اصلی امسال دهه کرامت «ایرانِ امام رضا (ع)» است؛ عبارتی که رهبر شهید انقلاب نیز بر آن تأکید داشتند و فرمودند، «ایران، ایرانِ امام رضاست و همه برکات این ملت از امام هشتم (ع) است.» شعار تکمیلی، عبارت «متحد، مقتدر و پیروز» است که برگرفته از پیام اخیر رهبر شهید، پس از جنگ ۱۲ روزه مقاومت اسلامی است.

۱۱۰ برنامه ویژه حرم مطهر رضوی

طالبی خاطرنشان کرد: در حرم مطهر رضوی، بیش از ۱۱۰ عنوان برنامه پیش‌بینی شده که محور آن جشن‌های میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، است.

وی همچنین با اشاره به اعزام کاروان های زیر سایه خورشید به استان های مختلف کشور، افزود: کاروان‌های زیر سایه خورشید نه‌تنها در شهرها و روستاهای کشور، بلکه به چند کشور خارجی نیز اعزام می‌شوند تا مشعل معنویت رضوی در اجتماعات مردمی، برافروخته شود.

دبیر ستاد مناسبت‌های ویژه آستان قدس رضوی، در تشریح برنامه‌های شاخص این ایام، اظهار کرد: جشن‌های «شکوه رضوان»، اجتماع ۴۰ هزار نوجوان مشهدی با عنوان «مشت‌های گره‌کرده»، اجتماع ۲۰ هزارنفری «فرشتگان مقاومت» با حضور کودکان، پویش عمومی «هم‌عهدی و میثاق با ولایت»، برگزاری مراسم زیارت نیابتی و آیین غبارروبی مضجع شریف امام رضا (ع) با حضور خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و خانواده شهدای جنگ رمضان و مراسم باشکوه تعویض پرچم گنبد مطهر، از جمله این برنامه‌هاست.

طالبی افزود: در بخش خدمات اجتماعی، برنامه‌های گسترده بنیاد کرامت شامل اهدای سمعک به دانش‌آموزان کم‌شنوا، ویلچر برقی به معلولان حرکتی، تأمین جهیزیه نوعروسان، توزیع پوشاک و کفش در مناطق محروم و میزبانی از ۶ هزار یتیم کشور است.

وی ادامه داد: در دهه کرامت شاهد رونمایی قرآن به خط رنانی‌ که دارای تقریظ رهبر شهید انقلاب، مصحف الحسین (ع) اهدایی معظم له به آستان قدس و چند اثر پژوهشی رضوی از جمله عیون الاخبار الرضا (ع)، نشست‌های علمی و کتاب‌محور در فروشگاه‌های به نشر و برگزاری همایش‌های تخصصی در حوزه معارف اهل‌بیت (ع)، خواهیم بود.

دبیر ستاد مناسبت‌های ویژه، ابراز امیدواری کرد: همان‌گونه که در سال‌های گذشته مراسم‌های باشکوه شب میلاد برگزار شد، امسال نیز مردم مؤمن با شور و معنویت ویژه در حرم مطهر امام هشتم حضور یافته و دهه کرامت را به جشن ملی خدمت و کرامت، تبدیل خواهند کرد.

پیش بینی درباره تعداد زائران در این ایام نشده است

طالبی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا درباره پیش بینی آمار تشرف زائران به حرم مطهر رضوی نیز گفت: با توجه به شرایط موجود کشور، پیش بینی درباره تعداد زائران در این ایام نشده است. اما امیدواریم بتوانیم میزبان تعداد زیادی از زائران در این دهه باشیم.

وی درباره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و خانواده معظم این کودکان، گفت: پس از شهادت آن دانش‌آموزان مظلوم، تولیت محترم آستان قدس رضوی در دیدار با وزیر آموزش‌وپرورش اعلام کردند که 8 مدرسه به نام «شجره طیبه»، درهشت نقطه، ساخته شود. از هفته گذشته گروهی از نمایندگان بنیاد کرامت رضوی به میناب اعزام شدند. آستان قدس رضوی مسئولیت پیگیری ساخت آرامگاه و محل دفن این شهدای عزیز را نیز، پذیرفته است.

کد خبر 964470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.