این ملت همچنان استوار ایستاده است

پنجره‌ای از امیدبخش‌ترین روایت‌ها از اقتدار و همبستگی ملی و فراملی در شرایطی که کشور با جنگ و تجاوز رژیم ظالم آمریکایی-صهیونیستی روبه‌رو است، به تحریر درآمده که تنها قطره‌ای از دریای همدلی و حماسه‌آفرینی ایرانِ سرافراز بر جریده تاریخ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز می‌خواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم؛ وحدتی که سال‌هاست پابرجاست و با وجود نقشه‌های دشمن و شرایط جنگ خدشه‌ای بدان وارد نشده و بلکه بیش از پیش در دل مردم جاری شده است.

اینجا همدلی رنگ ملی و فراملی به خود می‌گیرد، به‌گونه‌ای که مردم، دغدغه‌مند یکدیگر می‌شوند و به حسب وظیفه و باری که به امانت به آنها سپرده شده است، تا پای جان برای ایران و تمام مظلومان و آزادی‌خواهان وارد میدان می‌شوند و دست از تلاش برنمی‌دارند و این دریچه‌ای به روی امید و امیدآفرینی در روایت‌های این روزها است.

«ایران همدل، ایران مقتدر» نمایی از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش می‌گذارد، روایت‌هایی از امید و انگیزه را عرضه می‌کند و قطره‌ای از دریای ایرانِ سرافراز را در شرایطی که کشور با چالش جنگ و تجاوز رژیم ظالم آمریکایی-صهیونیستی روبه‌رو است، را نشان می‌دهد.

این ملت همچنان استوار ایستاده است

حضور ۷۲ نفر از نخبگان فرهنگی و رسانه‌ای ترکیه در اجتماع مردمی حمایت از جمهوری اسلامی ایران

۷۲ نفر از نخبگان فرهنگی و رسانه‌ای ترکیه، کنار مردم تبریز در اجتماع مردمی حمایت از جمهوری اسلامی ایران در تبریز حضور یافتند، حمایت خود از جمهوری اسلامی ایران را نشان دادند و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را فریاد زدند.

خیابان کشور دوست؛ میزبان داغ نوشت‌ها

خیابان کشور دوست؛ میزبان داغ نوشت‌ها

چند شب است که مقتل آقایمان میزبانمان شده و دیوارهایی که از پشتش سرما حس می‌شود، نوشته‌هایی از داغ بر دل نشسته بر دیوارهای یخ‌زده را به نمایش گذاشته است.

پس از ۴۰ روز فرصت شد تا در نزدیک‌ترین خیابان به محل زندگی رهبر عزیزمان، نزدیک‌ترین مکان به محل شهادت عزیزتر از جانمان حضور پیدا کنیم و کمی از دلتنگی‌هایمان بگوییم و بنویسیم؛ بنویسیم که این روزها چه بر دلمان گذشت، چطور بغض‌هایمان را فرو دادیم و محکم ایستادیم، چطور غم را پشت پلک‌هایمان مخفی کردیم، چطور آه را فریاد کردیم بر سر دشمنانمان فرو آوردیم، چطور بعد از او شب و روزمان یکی شد و خیابان، محل زندگیمان شد.

از عهد و پیمان‌هایمان نوشتیم؛ عهدمان برای مسیری که او دستان ما را گرفت و آرام آرام همراهمان کرد و اکنون باید تا انتهای انتها برویم، بدون او ادامه دهیم، برویم تا به قله برسیم و می‌رویم با عزمی راسخ و قدم‌هایی محکم این مسیر را به قله می‌رسانیم، هرچند که شاید در پیچ‌وخم‌های آخر، مسیر سخت‌تری داشته باشیم.

دعوت رئیس قوه قضاییه برای پیوستن به پویش «ایران همدل»

دعوت رئیس قوه قضاییه برای پیوستن به پویش «ایران همدل»

رئیس قوه قضاییه از مردم برای پیوستن به پویش همدل و کمک به مردم مقاوم لبنان و حزب‌الله سرافراز دعوت کرد.

رسالت اصلی جریان هنری کشور پس از جنگ پررنگ‌تر می‌شود

رسالت اصلی جریان هنری کشور پس از جنگ پررنگ‌تر می‌شود

سید وحید فخر موسوی، دبیر چهل‌وچهارمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر درباره آینده بعد از جنگ و رسالت جریان هنری کشور گفت: معتقدم وظیفه اصلی ما تازه از این پس آغاز می‌شود و زمانی که شرایط به ثبات برسد، نقش هنرمندان در بازسازی فضای فرهنگی و اجتماعی کشور پررنگ‌تر خواهد شد.

حضور شبانه‌روزی ۴۰ نیروی جهادی برای همکاری با منطقه ۷ اصفهان در جنگ رمضان

حضور شبانه‌روزی ۴۰ نیروی جهادی برای همکاری با منطقه ۷ اصفهان در جنگ رمضان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از همکاری و هم‌افزایی بی‌بدیل گروه‌های جهادی با این منطقه در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان آسیب‌دیده از جنگ رمضان خبر داد و گفت: بیش از ۴۰ نیروی جهادی در قالب «گروه جهادی شهید مصطفی علیخانی» به‌صورت شبانه‌روزی در کنار کارکنان شهرداری مشغول خدمت هستند.

نامه روان‌شناسان ایرانی برای ارزیابی سلامت روان رهبران سیاسی آمریکا

نامه روان‌شناسان ایرانی برای ارزیابی سلامت روان رهبران سیاسی آمریکا

روابط‌ عمومی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور در نامه سرگشاده‌ای به روان‌شناسان کشور آمریکا خواستار ارزیابی سلامت روان رهبران سیاسی این کشور در راستای صلح جهانی شد.

این نامه که شامل دغدغه‌های علمی و انسانی جامعه روان‌شناسی و مشاوران ایران است، به نقد رفتارهای مخرب و ضداجتماعی رهبران آمریکا و تأثیر مستقیم آن بر ایجاد اختلالات روان‌شناختی، نقض صلح جهانی و ایجاد تروما در میان ملت‌ها می‌پردازد.

‌در این نامه، با اشاره به تجاوزات نظامی اخیر آمریکا به خاک ایران، ترور ناجوانمردانه رهبر معظم انقلاب و شهادت مظلومانه کودکان دبستانی، بر تعارض آشکار این اقدامات با آرمان‌های جهانی سلامت روان تأکید شده است. همچنین از جامعه علمی آمریکا پرسش شده است که مکانیزم ارزیابی سلامت روان رهبران سیاسی آن‌ها در قبال تصمیمات تکانشی و سایکوپاتیک که جهان را به ورطه آتش می‌کشاند، چیست؟

کد خبر 964119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.