حضور اصلاح‌طلبان با ائتلاف «اصلاحات و توسعه» در انتخابات شورای شهر

ائتلاف اصلاح‌طلبان با عنوان «اصلاحات و توسعه» شامل احزابی مانند اعتماد ملی، کارگزاران سازندگی، ندا، عهد ایران، حزب اسلامی کار و هدا، است که برای انتخابات شورای شهر فهرست مشترک ارائه کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، با توجه به اینکه احزاب و جبهه‌های سیاسی تا بیست‌وششم فروردین، فرصت داشتند فهرست‌های خود را برای انتخابات شورای شهر تهران به فرمانداری اعلام کنند، آخرین تحولات از شکل‌گیری ائتلاف‌هایی در میان جریانات سیاسی خبر می‌دهند.

بر همین اساس ائتلاف اصلاح‌طلبان نیز با عنوان «اصلاحات و توسعه» برای انتخابات شورای شهر فعالیت خواهد کرد.

این ائتلاف سیاسی شامل احزابی مانند اعتماد ملی، کارگزاران سازندگی، ندا، عهد ایران، حزب اسلامی کار و هدا، است که فهرست مشترک خود که در فرمانداری ثبت شده را روانه رقابت‌های شورای شهر می‌کنند.

شنیده می‌شود که این ائتلاف با شعار توسعه پایدار و رویکرد وفاق وارد رقابت انتخاباتی خواهد شد.

منبع:فارس

کد خبر 963992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.