انتقاد تند رئیس‌جمهور برزیل از ترامپ به سبب حمله به ایران

رئیس جمهور برزیل، تهدیدهای ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا علیه ایران را به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل در گفت‌وگو با روزنامه «ال‌پاییس» اسپانیا، سیاست خارجی دونالد ترامپ را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد رهبران جهان باید به‌دنبال احترام باشند نه ارعاب.

وی گفت: «رهبران جهان باید برای به‌دست آوردن احترام تلاش کنند، نه اینکه با ترساندن دیگران حکومت کنند».

رئیس‌جمهور برزیل ادامه داد: «ترامپ حق ندارد هر صبح بیدار شود و کشوری را تهدید کند؛ او برای چنین کاری انتخاب نشده و قانون اساسی آمریکا هم اجازه آن را نمی‌دهد».

لولا با اشاره به تهدید وقیحانه ترامپ در ۷ آوریل برای «محو تمدن ایران» گفت سیاست خارجی او «بازی بسیار نادرستی» است که بر برتری قدرت نظامی و اقتصادی آمریکا تکیه دارد.

رئیس‌جمهور برزیل تأکید کرد: «هیچ‌کس حق ندارد دیگران را بترساند و صاحبان قدرت باید مسئولیت بیشتری برای حفظ صلح داشته باشند».

کد خبر 963952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.