بیش از ۵ هزار هنرمند اصفهانی در جریان جنگ رمضان آسیب متضرر شده‌اند

رئیس اتحادیه صنایع دستی شهر اصفهان از آسیب به بیش از پنج هزار هنرمند اصفهانی در جریان جنگ رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجدالدین تاج امروز_پنجشنبه بیست‌وهفتم فروردین_ در آیین تجلیل از پیشکسوتان حوزه صنایع دستی اظهار کرد: در جریان تهاجم دشمن آمریکایی-صهیونی به اصفهان بیش از پنج هزار هنرمند آسیب دیده‌اند، هیچ برنامه‌ای در سطح کشور برای این بحران وجود ندارد.

وی ضمن ارائه گزارشی از آسیب‌های شدید وارده بر حوزه صنایع دستی این استان در پی اتفاقات اخیر افزود: از مسئولان شهری درخواست می‌کنم تا حمایت از هنرمندان و پیشکسوتان این حوزه را در دستور کار قرار دهند.

رئیس اتحادیه صنایع دستی شهر اصفهان ضمن تقاضا برای احداث موزه صنایع دستی گفت: تقاضا می‌کنم زمینه برگزاری برنامه‌های فرهنگی با شهرهای خواهرخوانده فراهم شود.

تاج خاطرنشان کرد: اگر اوج فروش صنایع دستی را در اسفند و فروردین در نظر بگیریم، مشخص است که اسفندماه زمانی است که ارگان‌های دولتی برای هدایایشان مراجعه می‌کنند و در فروردین نیز گردشگران وارد اصفهان می‌شوند، ما گردش مالی هر فرد با پنج هزار هنرمند فعال در اصفهان داریم و اگر گردش مالی متوسط هر کدام را ماهانه پانصد میلیون تومان در نظر بگیریم، این رقم به هزار میلیارد تومان می‌رسد.

کد خبر 963945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.