مذاکرات با قدرت‌های جهانی با حفظ اصول و عقب‌نشینی نکردن همراه باشد

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه مذاکرات با قدرت‌های جهانی باید با حفظ اصول و عقب‌نشینی نکردن همراه باشد گفت: خواهان امتیاز دادن نیستیم، بلکه حق خود را مطالبه می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در دیدار با فرمانده انتظامی استان اظهار کرد: غنی‌سازی، کنترل تنگه هرمز و دریافت غرامت‌های زیان‌دیده، از جمله مواردی است که باید با اقتدار دنبال شود.

وی بر لزوم تحقق «تقوا، نظم و اصلاح ذات‌البین» در نیروی انتظامی و تحول در ساختارهای امنیتی کشور تاکید کرد.

امام جمعه اراک با اشاره به روایت امیر المومنین (ع)بر اهمیت سه اصل کلیدی «تقوای الهی»، «نظم» و «اصلاح ذات‌البین» به عنوان سرلوحه فعالیت‌های نیروی انتظامی تأکید کرد و گفت: این سه اصل به دلیل جامعیت خود، بسیار حیاتی و دارای شاخه‌های متعددی است که تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی را پوشش می‌دهد.

آیت الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: این مفاهیم شامل تمامی اقشار جامعه، از پلیس و نیروهای نظامی گرفته تا ادارات، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی، همچنین مرزهای داخلی و خارجی کشور می‌شود.

وی با اشاره به شرایط کنونی منطقه و جنگ تحمیلی، افزود: بحران‌های اخیر فرصتی مغتنم برای ایجاد تحول عظیم در نیروهای مسلح (ارتش، سپاه و بسیج) و دستگاه‌های حاکمیتی از جمله قوه قضاییه و دولت بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه تهدیدات امنیتی همچنان پابرجاست خاطرنشان کرد: مذاکرات با قدرت‌های جهانی باید با حفظ اصول و عدم عقب‌نشینی همراه باشد.

آیت الله دری نجف‌آبادی تأکید کرد: ما خواهان امتیاز دادن نیستیم، بلکه حق خود را مطالبه می‌کنیم.

وی با اشاره به ضرورت خروج نیروهای خارجی از منطقه و تأمین امنیت پایدار برای کشورهای همسایه مانند لبنان، یمن و عراق، گفت: هرگونه توافق یا تعامل باید دارای تضمین‌های محکم باشد، چراکه اعتماد به طرف‌های مقابل در حال حاضر وجود ندارد.

امام جمعه اراک با بیان اینکه بهره‌گیری از شایسته‌سالاری در تمامی سطوح مدیریتی، انتخاب فرماندهان و مسئولین ضرورت دارد افزود: تجربه‌های کسب شده در جنگ و حوادث اخیر باید در مانورها، آموزش‌ها و فرایند جذب کادر مورد استفاده قرار گیرد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی بر اهمیت تحولات مدیریتی، راهبردی و تاکتیکی در نیروی انتظامی، به‌ویژه در مرزهای غربی (به دلیل تهدیدات ) و جنوب شرقی کشور (با توجه به حضور گروه‌های تروریستی) تاکید کرد.

کد خبر 963893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.