بازسازی مدارس آسیب‌دیده جنگ رمضان آغاز شده است

مدیرکل روابط‌ عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: فرایند تعمیر و بازسازی مدارس آسیب‌دیده جنگ رمضان در طرح شهید عجمیان به‌طور رسمی آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین صادقی از آغاز مرحله جدی بازسازی مدارس آسیب‌دیده خبر داد و اظهار کرد: فرایند تعمیر و بازسازی مدارس در طرح شهید عجمیان رسماً آغاز شده است و امروز نیز وزیر آموزش و پرورش با حضور در یکی از مدارس آسیب‌دیده شهر تهران، مدرسه شهید چمران در منطقه ۴، روند عملیات اجرایی را از نزدیک بررسی کرد.

وی افزود: در جریان این بازدید، وزیر به‌طور قاطع دستور داد تمامی مدارس تخریبی و آسیب‌دیده در اسرع وقت تعمیر شده و به چرخه آموزش بازگردند.

مدیرکل روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وسعت خسارات ایجادشده گفت: طبق ارزیابی‌های انجام‌شده، حدود ۱۲۰۰ فضای آموزشی و تربیتی در کشور دچار آسیب شده‌اند که بازسازی آن‌ها در اولویت کاری وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

کد خبر 963735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.