آسیب به ۳۴۰۰ واحد مسکونی کرمانشاه در جنگ تحمیلی سوم

فرماندار کرمانشاه گفت: حدود ۳۴۰۰ واحد مسکونی در حملات دشمن در جنگ تحمیلی سوم در شهر کرمانشاه آسیب دید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد مبین امروز_چهارشنبه بیست‌وششم فروردین_ در جلسه شورای اداری شهرستان کرمانشاه اظهار کرد: شهادت مقام معظم رهبری در سحرگاه نهم اسفند به دست نیروهای سفاک و شقی رژیم صهیونیستی و آمریکا غم سنگینی بود، اما انتخاب رهبری جدید بارقه‌ای از امید را در میان مردم ایجاد کرد.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی سوم افزود: دشمنان برنامه‌ریزی کرده بودند طی ۴۸ ساعت نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند، اما با اقتدار نیروهای مسلح و مقاومت جانانه مردم روبه‌رو شدند، انتخاب رهبر جدید انقلاب نیز امید و انسجام بیشتری ایجاد کرد.

فرماندار کرمانشاه گفت: در این جنگ فرماندهان بزرگی را از دست دادیم و مردم از کوچک تا بزرگ درگیر بودند، در کرمانشاه نیز حادثه چغاگلان و خیابان شریعتی و شهادت جمعی از هم‌وطنان در حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیار سخت و تلخ بود.

مبین تصریح کرد: در جنگ رمضان ۳۴۰۰ واحد مسکونی در شهرستان کرمانشاه آسیب دید که این آسیب‌ها از خسارت جزئی تا تخریب کامل را شامل می‌شود.

وی با اشاره به مقاومت و ایستادگی مردم کشورمان افزود: شب گذشته شاهد چهل‌وپنجمین شب حضور مردم در خیابان‌ها بودیم، حضوری که موجب دلگرمی رزمندگان در صحنه نبرد و یأس دشمنان شده است.

مبین با اشاره به تاکید رهبر شهید و نیز رهبر جدید انقلاب بر حفظ وحدت و انسجام بیان کرد: باید در همه حوزه‌ها متحد باشیم و به مردم خدمت کنیم تا شرمنده خون شهدا نباشیم.

فرماندار کرمانشاه سپس مدیریت تنگه هرمز را برگ برنده ایران اسلامی دانست و افزود: در سال‌های گذشته عبور و مرور در این تنگه آزاد بود، اما در شرایط سخت نظامی تصمیم گرفتیم از حق قانونی خود که در دنیا مرسوم است استفاده کنیم، اقدامی که رژیم صهیونیستی و آمریکا را به سمت آتش‌بس و مذاکره سوق داد.

مبین شرایط کنونی را «سکوت نظامی» توصیف کرد و گفت: نباید به آمریکا و رژیم صهیونیستی اعتماد کرد و در صورت آغاز دوباره جنگ یا ورود به صلح، با تمام توان باید آماده بود.

وی با تاکید بر لزوم خدمت رسانی مدیران به مردم افزود: دستگاه‌های امدادی، خدماتی، نظامی، انتظامی و امنیتی در جریان جنگ پای کار بودند و جلسات تنظیم بازار نیز این روزها یک روز در میان برگزار می‌شد تا مردم دچار مشکل نشوند.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به ضرورت به‌کارگیری تجهیزات اداری در مواقع بحران اظهار کرد: طبق قانون همه امکانات اداری باید در مواقع لازم در اختیار ستاد بحران قرار گیرد و مدیران در اختصاص این امکانات نباید کوتاهی کنند.

مبین با اشاره به نزدیک بودن انتخابات شوراها افزود: ۱۶ روز تا انتخابات باقی مانده است و صندوق‌های رأی الکترونیکی از روز گذشته وارد شهرستان شده‌اند، انتظار می‌رود همان‌گونه که مردم در میدان حضور دارند، مسئولان ادارات نیز پای کار باشند.

کد خبر 963644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.