حضور شبانه‌روزی ۴۰ نیروی جهادی برای همکاری با منطقه ۷ اصفهان در جنگ رمضان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از همکاری و هم‌افزایی بی‌بدیل گروه‌های جهادی با این منطقه در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان آسیب‌دیده از جنگ رمضان خبر داد و گفت: بیش از ۴۰ نیروی جهادی در قالب «گروه جهادی شهید مصطفی علیخانی» به‌صورت شبانه‌روزی در کنار کارکنان شهرداری مشغول خدمت هستند.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به همکاری و هم‌افزایی بی‌بدیل گروه‌های جهادی با منطقه ۷ شهرداری اصفهان اظهار کرد: در پی حملات دشمن در جنگ رمضان و آسیب دیدن منازل و مجتمع‌های مسکونی در محدوده منطقه ۷، نیروهای جهادی از همان ساعات اولیه پای کار آمدند و دوشادوش کارکنان شهرداری به خدمت‌رسانی مشغول شدند.

وی با تأکید بر حضور گسترده و مؤثر نیروهای جهادی افزود: بیش از ۴۰ نیروی جهادی در قالب «گروه جهادی شهید مصطفی علیخانی» به‌صورت شبانه‌روزی در منطقه حضور دارند و هیچ لحظه‌ای را بدون حضور در صحنه سپری نمی‌کنند.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با تشریح فعالیت‌های این گروه جهادی تصریح کرد: آواربرداری از ساختمان‌های تخریب شده، نظافت معابر و مجتمع‌های مسکونی آسیب‌دیده، اسباب‌کشی و جابه‌جایی وسایل منازل، پاک‌سازی مجتمع‌های مسکونی از شیشه‌ها و آوارهای باقی‌مانده، همچنین دیوارکشی و بازسازی اولیه منازل، از جمله فعالیت‌هایی است که توسط این عزیزان در حال انجام است.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: این نیروهای جهادی علاوه‌بر خدمات عمرانی و پاک‌سازی، در تأمین امنیت محلات نیز نقش مؤثری ایفا می‌کنند و حضورشان در کنار مردم، آرامش مضاعفی را برای شهروندان آسیب‌دیده به همراه داشته است.

وی با تقدیر از زحمات شبانه‌روزی گروه جهادی شهید مصطفی علیخانی گفت: این هم‌افزایی و همدلی، نمونه بارز وحدت و ایستادگی در برابر دشمن است و نشان می‌دهد که در روزهای سخت، هیچ نهادی مردم را تنها نمی‌گذارد.

کد خبر 963635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.