رضایی: پایان آتش‌بس نباید منجر به تمدید آتش‌بس شود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس نوشت: پایان آتش‌بس نباید منجر به تمدید آتش‌بس شود، یا باید حقوق ایران را به رسمیت بشناسند، یا به جنگ برگردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابراهیم رضایی در حساب کاربری ایکس خود نوشت: «پایان آتش‌بس نباید منجر به تمدید آتش‌بس شود، یا باید حقوق ایران از جمله تسلط ما بر تنگه هرمز را به رسمیت بشناسند، یا به جنگ برگردند قرار نیست از فضای تنفسی که پدید آمده برای شرارت مجدد و تجهیز خودشان استفاده کنند.

اگر حقوق ما را ندهند دندانِ لقِ آتش‌بس که موجب وحشی‌گری آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها می‌شود را باید کند و کنار گذاشت.»

به گزارش ایمنا، مقام‌های پاکستانی پیشنهاد داده‌اند که در روزهای آینده میزبان دور دوم گفت‌وگوهای ایران و ایالات متحده در اسلام‌آباد باشند؛ موضوعی که خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده است.

همچنین شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، روز سه‌شنبه در دیدار با خالد بن محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی در پکن، طرحی چهارماده‌ای برای تقویت صلح و ثبات در غرب آسیا ارائه کرد.

این ابتکار در شرایطی مطرح شده است که ایالات متحده به روند تنش‌زایی در منطقه ادامه داده و از روز دوشنبه محاصره‌ای علیه ایران را آغاز کرده است. پکن در مقابل، بر راه‌حل‌های سیاسی و همکاری چندجانبه تأکید داشته و خواستار برقراری آتش‌بس و دستیابی به توافقی جامع برای پایان‌دادن به رویارویی‌های منطقه‌ای شده است.

کد خبر 963407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.