ربیعی: اراده ما قوی‌تر از مشکلات است/ فردا تیم کامل خواهد شد

سرمربی تراکتور پیش از بازی برابر شباب الاهلی امارات گفت: اراده ما قوی‌تر از مشکلات است و با تمام توان مقابل شباب الاهلی بازی می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم فوتبال تراکتور در چارچوب رقابت‌های مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا فردا _سه‌شنبه بیست‌وپنجم فروردین_ از ساعت ۱۸:۱۵ در عربستان به مصاف شباب الاهلی امارات خواهد رفت.

محمد ربیعی، سرمربی تراکتور در نشست خبری پیش از بازی با شباب الاهلی امارات اظهار کرد: همان‌طور که می‌دانید، به دلیل جنگ تحمیلی علیه ایران و به دنبال آن مقاومت مردم، ما متأثر از این موضوع بیش از ۴۰ روز تمرین نکردیم و دیروز با حضور بیشتر نفرات تمرین کردیم، همچنین دو جلسه تمرینی را در تبریز با نیمی از بازیکنان برگزار کرده بودیم. به هر حال برای بازی آماده شده‌ایم و اراده ما قوی‌تر از مشکلات است.

وی افزود: راهی طولانی را پشت سر گذاشته‌ایم و زحمات زیادی کشیده‌ایم تا به این مرحله برسیم. اراده بازیکنان از مشکلات جلوتر است و با تمام انرژی حاضر می‌شویم. رقیب از نظر فنی قابل احترام است و بازیکنان خوبی دارد و ما نیز با استراتژی مناسب، بهترین عملکرد را خواهیم داشت.

سرمربی تراکتور درباره میزان شناختش از رقیب گفت: ما دیدارهای اخیر شباب الاهلی را بررسی کرده‌ایم. این تیم جزو دو تیم برتر امارات بوده و از کیفیت فنی بالایی برخوردار است. وقتی تیم‌ها به این مرحله از لیگ نخبگان می‌رسند، یعنی از نظر سطح فنی در جایگاه بالایی قرار دارند و نسبت به سایر تیم‌های قاره آسیا متمایز هستند. اگر بازی در زمان مقرر که بعداً به تعویق افتاد برگزار می‌شد، شرایط ما برای ارائه یک بازی باکیفیت بسیار خوب بود، در حال حاضر تیم ما از نظر ذهنی در شرایط خوبی قرار دارد و بازیکنان اراده بالایی برای این بازی دارند. هنوز ترکیب تیم کامل نشده است و دو بازیکن در حال انجام امور اداری هستند تا امشب به جمع ما اضافه شوند و فردا تیم کامل خواهد شد.

ربیعی درباره حضور بازیکنان باکیفیت همچون امیرحسین حسین‌زاده و شجاع خلیل‌زاده و هدف‌گذاری تیم در آسیا اظهار داشت: ما شش بازیکن ملی‌پوش داریم که این تعداد می‌تواند بیشتر هم باشد. دروازه‌بان اول تیم ملی اکنون [در نشست خبری] کنار من است و شجاع خلیل‌زاده، دانیال اسماعیلی‌فر، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی ترابی و امیرحسین حسین‌زاده نیز از ملی‌پوشان ما هستند؛ کیفیت آنها را فردا و در جام جهانی خواهیم دید. آنها بازیکنان بزرگی برای کشورمان هستند، اگر با تمرکز از بازی فردا عبور کنیم، این رقابت‌ها را تا جایی که توان داشته باشیم، ادامه خواهیم داد و تا پایان مسیر پیش می‌رویم.

سرمربی تراکتور گفت: ما توانایی لازم را داریم. این اتفاقات باعث شد در ۴۰ روز اخیر تمرین نکنیم، اما این موضوع نمی‌تواند ما را از هدفمان دور کند و مرحله به مرحله پیش می‌رویم.

کد خبر 963214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.