به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل و به نقل از روابطعمومی استانداری اردبیل، مسعود امامییگانه صبح امروز _دوشنبه بیستوچهارم فروردین_در مراسم افتتاح فاز پذیرایی و خدماتی هتل چهارستاره پارک نمین اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای غنی استان اردبیل در حوزه گردشگری، بهرهبرداری از این هتل چهارستاره نقطه عطفی در توسعه زیرساختهای گردشگری شهرستان نمین و استان اردبیل خواهد بود.
وی افزود: در حال حاضر ۸۶ طرح گردشگری در بخشهای مختلف استان در دست اجراست که نشاندهنده عزم جدی برای شکوفایی این بخش اقتصادی است.
استاندار اردبیل گفت: این طرحها با سرمایهگذاری ۴۲ هزار میلیارد تومانی در حال پیشرفت بوده و نویدبخش آیندهای روشن برای گردشگری منطقه است.
امامییگانه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته افزود: سال گذشته بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش گردشگری استان اختصاص پیدا کرده است که بخش قابل توجهی از آن صرف حمایت از طرحهای در حال اجرا شد.
نماینده عالی دولت در استان اردبیل افزود: از محل اعتبارات سفر ریاستجمهوری نیز ۲,۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ویژه گردشگری به استان اردبیل تخصیص داده شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: با راهاندازی و تکمیل این واحدهای گردشگری، شاهد رشد چشمگیر و توسعه پایدار در بخش گردشگری استان اردبیل باشیم و این منطقه به یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل شود.
به گزارش ایمنا، این واحد گردشگری با سرمایهگذاری بخش خصوصی احداث شده و در فاز نخست شامل امکاناتی نظیر رستوران، کافیشاپ و واحدهای اقامتی است که با راهاندازی کامل، نقش مهمی در جذب گردشگر و ایجاد اشتغال در منطقه ایفا میکند.
نظر شما