تجاوز اشغالگران صهیونیست به مناطقی از خاک سوریه

منابع خبری گزارش دادند که نظامیان اشغالگر صهیونیست در مناطق جدیدی از استان قنیطره سوریه مستقر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تلویزیون سوریه اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی به همراه چند خودرو با نفوذ به مناطق مرکزی استان قنیطره، وارد بخش جنوبی روستای رویحینه شده‌اند و یک پست ایست و بازرسی در نزدیکی یکی از مقرهای سازمان ملل متحد ایجاد کرده‌اند.

نظامیان صهیونیست همچنین به سمت یک چوپان و گوسفندان وی در این روستا آتش گشودند و ۱۵ راس از دام‌های وی را کشته و شمار دیگری را زخمی کرده‌اند.

طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر، یورش نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه، به‌ویژه در مناطق قنیطره و درعا به امری تقریباً روزانه تبدیل شده و این اقدامات اغلب با بازداشت شهروندان و ایجاد پست های بازرسی همراه بوده است؛ مسئله‌ای که موجب افزایش نارضایتی و خشم عمومی در میان ساکنان محلی شده است.

این در حالی است که دولت کنونی سوریه تأکید دارد هیچ تهدیدی علیه تل‌آویو ایجاد نمی‌کند، با این وجود ارتش رژیم صهیونیستی به‌طور مکرر وارد خاک سوریه می‌شود و همزمان حملات هوایی متعددی را نیز انجام داده که به کشته شدن غیرنظامیان و تخریب مراکز، تجهیزات و انبارهای نظامی ارتش سوریه انجامیده است.

پس از سقوط نظام بشار اسد در هشتم دسامبر ۲۰۲۴ (۱۸ آذر ۱۴۰۳)، رژیم صهیونیستی از فروپاشی توافق جداسازی نیروها میان سوریه و اسرائیل که در سال ۱۹۷۴ امضا شده بود، خبر داد.

در مقابل، دمشق بارها خواستار توقف تجاوزات و نقض حاکمیت ملی خود از سوی این رژیم شده است.

شهروندان سوری تأکید می‌کنند که تداوم این تجاوزات، روند بازگشت ثبات به کشور را با مانع جدی روبه‌رو می‌کند.

منبع: ایرنا

کد خبر 963066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.