شبکه بانکی در تحقق اهداف توسعه‌ای استان نقش موثری دارد

استاندار گیلان با تأکید بر نقش مؤثر شبکه بانکی در تحقق اهداف توسعه‌ای استان، گفت: نظام بانکی بازوی اصلی تحقق برنامه‌های اقتصادی، حمایت از تولید، اشتغال‌زایی و رونق سرمایه‌گذاری در استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز_شنبه بیست‌ودوم فروردین_ در نشست مدیران شبکه بانکی گیلان که با حضور مدیران و مسئولان بانک‌های استان، به‌منظور تبیین اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی و بانکی در سال ۱۴۰۵ برگزار شد، با اشاره به ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها اظهار کرد: هدایت منابع مالی به سمت بخش‌های مولد، حمایت از واحدهای تولیدی و تسهیل در پرداخت تسهیلات به فعالان اقتصادی باید در اولویت برنامه‌های شبکه بانکی در سال ۱۴۰۵ قرار گیرد.

وی با تأکید بر نقش مؤثر شبکه بانکی در تحقق اهداف توسعه‌ای استان، افزود: نظام بانکی بازوی اصلی تحقق برنامه‌های اقتصادی، حمایت از تولید، اشتغال‌زایی و رونق سرمایه‌گذاری در استان است.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت‌های بومی استان در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت و صادرات خاطرنشان کرد: استفاده هدفمند از منابع بانکی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در رشد اقتصادی و افزایش رفاه عمومی مردم استان داشته باشد.

حق‌شناس با تأکید بر نقش شبکه بانکی در پیشبرد این طرح ملی، تصریح کرد: تسریع در پرداخت تسهیلات ساخت و تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن یکی از اولویت‌های مهم استان در سال ۱۴۰۵ است و بانک‌ها باید با رفع موانع اداری و افزایش سرعت اقدامات، زمینه خانه‌دار شدن متقاضیان واجد شرایط را فراهم کنند.

حق‌شناس گفت: مدیران بانکی نیز با ارائه گزارشی از روند پرداخت تسهیلات و میزان پیشرفت پروژه‌ها، بر آمادگی شبکه بانکی برای همراهی کامل با این طرح تأکید کردند.

وی با اشاره به حوادث تلخ و جانسوز سالی که گذشت و موضوع جنگ و شهادت جمعی از فرماندهان و دانش‌آموزان افزود: متأسفانه در کنار شیرینیِ اعیاد، حوادث بسیار تلخی را نیز پشت سر گذاشتیم؛ از شهادت رهبران مقاومت و فرماندهان سرافراز گرفته تا پرواز معصومانه دانش‌آموزان شهید که قلوب همه ما را جریحه‌دار کرد.

استاندار گیلان با نگاهی راهبردی به این وقایع اظهار کرد: امیدواری ما این است که تمام این سختی‌ها و تلخی‌ها، با صبر و بصیرت ملت بزرگ ایران، تبدیل به یک سرمایه اجتماعی عظیم برای کشور شود. این رشادت‌ها و خون‌های پاک، قوام‌بخش اتحاد و همبستگی ملی ما است.

احمدرضا رجبی دبیر شورای هماهنگی بانک‌های گیلان نیز در این جلسه با اشاره به آخرین وضعیت منابع و مصارف شبکه بانکی استان گیلان اظهار کرد: مجموع منابع شبکه بانکی استان در حال حاضر به ۲ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال رسیده است.

وی با بیان اینکه میزان مصارف بانک‌های استان یک میلیون و ۹۱۸ هزار و ۵۰۶ میلیارد ریال است، افزود: بر این اساس نسبت مصارف به منابع در استان حدود ۷۵ درصد ثبت شده است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های گیلان با اشاره به وضعیت مطالبات بانکی در استان خاطرنشان کرد: میزان مطالبات شبکه بانکی گیلان ۶۸ هزار و ۲۶۶ میلیارد ریال بوده و نسبت مطالبات به مصارف (NPL) حدود ۳.۵ درصد است.

رجبی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در استان روند رو به رشدی دارد، تصریح کرد: میزان مصارف شبکه بانکی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

کد خبر 962789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.