تراکتور امروز به ترکیه می‌رود، یکشنبه به عربستان

اعضای تیم فوتبال تراکتور قرار است امروز ایران را ترک کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم فوتبال تراکتور در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، باید روز سه‌شنبه، بیست‌وپنجم فروردین برابر شباب الاهلی قرار بگیرد. طی یکی دو هفته گذشته خبرهایی در خصوص احتمال حاضر نشدن تراکتور در این بازی مطرح شد. در ادامه AFC با درخواست باشگاه تراکتور برای تغییر میزبان این بازی موافقت نکرد تا تراکتوری‌ها در شرایطی نه‌چندان ایده‌آل آماده بازی با شباب الاهلی شوند.

خداداد عزیزی، مدیر تیم تراکتور در این باره اظهار کرد: فردا صبح به صورت زمینی به ترکیه می‌رویم و یکشنبه به عربستان پرواز می‌کنیم. AFC گفت حالا که آتش‌بس شده است باید بازی کنید وگرنه جریمه و محروم می‌شوید.

آلکس سدلار (مدافع - صربستان)، اودیل خامروبکف (هافبک دفاعی - ازبکستان)، تیبور هلیلوویچ (هافبک - کرواسی)، دوماگوی دروژدک (مهاجم - کرواسی)، رگی لوشکیا (وینگر - آلبانی) و تومیسلاو اشتراکالی (مهاجم - کروات) شش بازیکن تراکتور در ایران حضور ندارند، این در حالی است که شجاع خلیل‌زاده و امیرحسین حسین‌زاده، دو بازیکن ملی‌پوش تراکتور نیز در ترکیه حضور دارند.

کد خبر 962566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.