حمایت مقامات کشورهای مختلف از لزوم آتش‌بس در لبنان

مقامات عالی‌رتبه بریتانیا، استرالیا، فرانسه، بلژیک و اسپانیا بر لزوم گنجاندن لبنان در آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید کردند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، در حالی که تنش‌ها در غرب آسیا همچنان ادامه دارد و توافق آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده به‌عنوان گامی مهم در جهت کاهش این تنش‌ها تلقی می‌شود، جامعه جهانی بر لزوم توجه به ابعاد گسترده‌تر بحران و گنجاندن تمام طرف‌های درگیر در فرآیند صلح تأکید دارد. در این راستا، مقامات عالی‌رتبه بریتانیا، استرالیا، فرانسه، بلژیک و اسپانیا همگی بر اهمیت حیاتی گنجاندن لبنان در هرگونه توافقنامه آتش‌بس تأکید کرده و حملات اخیر اسرائیل به این کشور را محکوم نموده‌اند. این مواضع نشان‌دهنده نگرانی عمیق جامعه بین‌المللی از گسترش دامنه درگیری‌ها و ضرورت یافتن راه‌حل‌های جامع برای استقرار صلح پایدار در منطقه است.

وزیر خارجه بریتانیا در اظهاراتی بر لزوم گنجانده شدن لبنان در چارچوب هرگونه توافقنامه آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده تاکید کرد.

مقامات کشورهای مختلف خواستار گنجاندن لبنان در آتش‌بس شدند

نخست‌وزیر استرالیا، آنتونی آلبانیز، در یک کنفرانس خبری در بریزبن، توقف اخیر درگیری‌ها میان ایالات متحده و ایران را صلحی شکننده، اما درعین حال رویدادی مهم ارزیابی کرد. وی همچنین بر موضع قاطع استرالیا مبنی بر لزوم گنجاندن لبنان در هرگونه توافقنامه آتش‌بس در خاورمیانه تأکید ورزید.

آلبانیز در پاسخ به نگرانی‌های عمومی در استرالیا در خصوص تحولات لبنان، گفت: «این موضوع نه تنها بر منطقه، بلکه بر کل جهان تأثیرگذار است. بنابراین، توافق دیروز بسیار مهم بود.»

نخست‌وزیر استرالیا در پاسخ به این پرسش که آیا حملات فزاینده رژیم صهیونیستی به لبنان آتش‌بس را تهدید می‌کند و همچنین می‌تواند بازگشایی تنگه هرمز را با مخاطره مواجه سازد یا خیر، به‌طور خلاصه اظهار داشت: «ما خواهان برقراری آتش‌بس هستیم.»

مقامات کشورهای مختلف خواستار گنجاندن لبنان در آتش‌بس شدند

وزیر امور خارجه فرانسه نیز بر ضرورت گنجاندن لبنان در توافق آتش‌بس تاکید کرد.

مقامات کشورهای مختلف خواستار گنجاندن لبنان در آتش‌بس شدند

وزیر امور خارجه بلژیک، حمله هوایی اخیر اسرائیل به بیروت را که در فاصلۀ چند صد متری محل حضور وی به وقوع پیوسته بود، به شدت محکوم کرد. ماکسیم پروو که در حال بازدید از سفارت بلژیک در بیروت بود، شاهد حملات هوایی بدون هشدار قبلی اسرائیل به مناطق پرجمعیت پایتخت لبنان بود.

وی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این حملات باید فوراً متوقف شود. آتش‌بس مورد نظر میان آمریکا، اسرائیل و ایران، باید شامل لبنان نیز باشد.»

خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا نیز اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی با انجام موجی بی‌سابقه از حملات هوایی به لبنان، قوانین بین‌المللی را نقض کرده و آتش‌بس دو هفته‌ای بین ایران و ایالات متحده را که با میانجیگری پاکستان برقرار شده بود، زیر پا گذاشته است.

مقامات کشورهای مختلف خواستار گنجاندن لبنان در آتش‌بس شدند

آلبارس روز پنجشنبه در مجلس به قانون‌گذاران گفت: «دیروز دیدیم که چگونه اسرائیل، با نادیده گرفتن آتش‌بس و نقض قوانین بین‌المللی، صدها بمب بر سر لبنان فرو ریخت.»

بر اساس گزارش دفاع مدنی لبنان، حمله اسرائیل به لبنان در روز چهارشنبه منجر به شهادت بیش از ۲۰۰ غیرنظامی و زخمی شدن صدها نفر شد.

اعلامیه آتش‌بس که از طریق میانجیگری پاکستان بین ایران و آمریکا حاصل شد، بر این نکته تاکید داشت که این توافق برای ایران، ایالات متحده و متحدانشان اعمال می‌شود و توقف تنش‌ها در تمام جبهه‌ها، از جمله لبنان، را شامل می‌شود. با این حال، رژیم صهیونیستی از این چارچوب خارج شد و به طور یک‌جانبه تصمیم گرفت که لبنان را بخشی از این توافق محسوب نکند.

کد خبر 962210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.