شیراز در سوگ سردار خادمی/ بدرقه مردمی تا حرم شاهچراغ (ع)

مراسم تشییع پیکر سردار پاسدار شهید مجید خادمی صبح امروز (پنجشنبه) با حضور گسترده مردم از میدان شهدا به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع) در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، صبح امروز _پنجشنبه بیستم فروردین_ فضای شهر شیراز آکنده از اندوه و سوگ بود؛ جایی که جمعیتی گسترده از مردم، خانواده‌ها، جوانان و سالمندان برای بدرقه پیکر سردار پاسدار شهید مجید خادمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، در میدان شهدا گرد هم آمدند.

مراسم تشییع پیکر این فرمانده نظامی با حضور گروه‌های مختلف مردم و با حال و هوایی آمیخته به بغض، سکوت و شعارهای حماسی در حال برگزاری است.

مراسم وداع و طواف پیکر مطهر این شهید گمنام در حرم مطهر شاهچراغ (ع) بامداد امروز با حضور خانواده شهداء، ایثارگران و مردم ولایتمدار شیراز در حال برگزاری است.

از نخستین ساعات صبح، میدان شهدا و خیابان‌های منتهی به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) مملو از جمعیتی شد که برای شرکت در این مراسم آمده بودند.

پیر و جوان، زن و مرد، خانواده‌ها و گروه‌های مختلف مردمی با در دست داشتن پرچم‌ها و پلاکاردها در مسیر تشییع حضور یافته و با سردادن شعارهایی یاد و نام این فرمانده کشته‌شده را گرامی داشتند.

پیکر شهید مجید خادمی بر دستان مردم از میدان شهدا به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع) تشییع می‌شود. در طول مسیر، فضای مراسم تحت تأثیر احساسات شرکت‌کنندگان قرار داشت؛ برخی با چشمانی اشکبار، برخی در سکوت و برخی دیگر با شعارهای حماسی، این فرمانده را تا مقصد بدرقه می‌کنند.

بر اساس اعلام سپاه فجر استان فارس، آیین خاکسپاری سردار شهید مجید خادمی روز جمعه در زادگاهش، روستای امیرحاجی‌لو از توابع شهرستان فسا در استان فارس برگزار خواهد شد؛ جایی که بسیاری از اهالی منطقه برای وداع نهایی با فرزند خود آماده می‌شوند.

سردار سرلشکر پاسدار سید مجید خادمی رئیس مقتدر و فرهیخته «سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در جنایت حمله تروریستی دشمن آمریکایی صهیونی در جنگ تحمیلی سوم به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

شهید مجید خادمی متولد روستای امیرحاجی‌لو در شهرستان فسا است، این شهید والامقام علاوه بر حضور در دوران هشت سال دفاع مقدس، در سال‌های بعد نیز در حوزه‌های مختلف فعالیت داشت. بنا بر گزارش‌ها، او در کنار مسئولیت‌های نظامی خود در حوزه‌های فرهنگی نیز فعال بود.

از جمله اقدامات او راه‌اندازی یک مؤسسه فرهنگی و خیریه در زادگاهش عنوان شده است. این مؤسسه با هدف پر کردن اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان روستا شکل گرفت و برنامه‌هایی مانند کلاس‌های قرآنی، فعالیت‌های ورزشی و آموزش‌های هنری را برگزار می‌کرد.

فعالیت‌های این مجموعه به مرور از روستای امیرحاجی‌لو فراتر رفت و به شهرستان فسا و حتی شهر شیراز نیز گسترش پیدا کرد. برنامه‌های فرهنگی، هنری و قرآنی این مؤسسه در سال‌های اخیر مخاطبان زیادی را در مناطق مختلف استان فارس جذب کرده بود.

مراسم تشییع در شیراز ادامه دارد، فضای شهر همچنان تحت تأثیر این رویداد قرار گرفته است و مردم با حضور گسترده خود در مسیر تشییع، پیکر این فرمانده را تا حرم مطهر شاهچراغ (ع) بدرقه می‌کنند.

کد خبر 962139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.