برگزاری آیین پاسداشت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی در ساری

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: آیین پاسداشت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی، شامگاه شنبه بیست‌ودوم فروردین ۱۴۰۵ از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه در میدان امام حسین (ع) ساری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، مصطفی سوادکوهی عصر امروز _چهارشنبه نوزدهم فروردین_ در جلسه هماهنگی چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی در استانداری مازندران اظهار کرد: مقامات و سرداران ما سربلند از آزمون جهاد و خدمت، شهد شهادت نوشیدند و آثار شهدا، بیداری جامعه و تحول در دفاع از نظام بوده است. ‎

وی افزود: برگزاری آیین پاسداشت و تجلیل ارزشمند و فاخر از شهید دکتر لاریجانی از دغدغه‌های استاندار مازندران است که شهید لاریجانی را فخر مازندران و امین امام شهید نامید.

سرپرست معاونت امور سیاسی و امنیتی مازندران با بیان اینکه این مراسم باید در شأن و منزلت این شهید بزرگوار باشد، گفت: شهادت لاریجانی تاثیر عمیق اجتماعی بر جامعه داشت.

سوادکوهی بر حفظ و تثبیت راه شهدای جنگ رمضان تأکید و اضافه کرد: راه مبارزه با دشمنان در جبهه میدانی و قیام مردمی، استمرار راه شهدا در مجاهدت، مقاومت و مدیریت است.

وی حفظ یکپارچگی و وحدت مردم را ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: لازم‌ترین تجلیل ارزشمند از امام شهید و سرداران و شهدای رمضان، حضور پرصلابت میدانی مردم است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه حضور باشکوه مردمی در این مراسم، احترام به جایگاه والای شهید لاریجانی و نقش بی‌بدیل وی در تداوم نظام جمهوری اسلامی است، یادآور شد: حفظ و پاسداشت شهدا در میادین ضرورت است.

سوادکوهی خاطرنشان کرد: آیین پاسداشت چهلمین روز شهادت دکترعلی لاریجانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی، شامگاه شنبه بیست‌ودوم فروردین ۱۴۰۵ از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه در میدان امام حسین (ع) ساری برگزار می‌شود.

کد خبر 962042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.