فرماندار سمنان: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و کنترل بازار در اولویت است

فرماندار سمنان گفت: دستگاه‌های اجرایی باید پروژه‌های پیشنهادی خود را در راستای اسناد توسعه‌ای استان و با اولویت طرح‌هایی که پیشرفت فیزیکی قابل توجهی دارند، ارائه کنند و تمرکز بر تکمیل پروژه‌های عمرانی و نظارت بر قیمت‌ها در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمید دهرویه در نشست شورای اداری شهرستان سمنان با تأکید ویژه‌ بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه زیرساخت‌ها در سال جاری اظهار کرد: تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان موظف هستند تا زمان اعلام بعدی از هرگونه افزایش خودسرانه قیمت‌ها خودداری کنند و نظارت مستمر بر کیفیت و کمیت خدمات ادامه خواهد داشت.

وی از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا با پیگیری‌های مستمر از طریق وزارتخانه‌های متبوع و مراجع ملی، نسبت به جذب منابع مالی اقدام کنند و از ظرفیت‌های موجود برای توسعه همه جانبه شهرستان بهره‌مند شوند.

فرماندار سمنان بر لزوم برنامه‌ریزی هدفمند و دقیق برای سال ۱۴۰۵ تأکید کرد و خواستار ارائه پروژه‌های اجرایی در این چارچوب شد.

دهرویه خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید پروژه‌های پیشنهادی خود را در راستای اسناد توسعه‌ای استان و با اولویت طرح‌هایی که پیشرفت فیزیکی قابل توجهی دارند، ارائه کنند.

وی اضافه کرد: با تمرکز بر تکمیل طرح‌های در دست اجرا، می‌توان زمینه را برای ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای در شهرستان سمنان فراهم کرد؛ این رویکرد نشان‌دهنده اهتمام جدی مدیریت شهرستان به بهره‌وری حداکثری از منابع و تسریع در روند توسعه زیرساخت‌ها است.

کد خبر 962007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.