پیش‌بینی تولید بیش از ۵۵ هزار تن گندم در مزارع خراسان جنوبی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از پیش‌بینی تولید ۵۵ هزار و ۳۹۱ تن گندم در سال زراعی جاری خبر داد و گفت: عملیات برداشت گندم از بیستم اردیبهشت در استان آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسفندیاری اظهار کرد: در سال زراعی جاری، سطح کاشت محقق گندم آبی در استان به ۱۶ هزار و ۵۳۰ هکتار رسیده که از این میزان، ۱۶ هزار و ۴۳۵ هکتار قابل برداشت ارزیابی شده است.

وی با اشاره به میانگین عملکرد ۳۳۷۰ کیلوگرم در هر هکتار، افزود: شهرستان قاین با ۳۲۰۰ هکتار، نهبندان با ۲۷۰۰ هکتار و سربیشه با ۱۹۰۰ هکتار، بیشترین سطح زیر کشت گندم آبی استان را به خود اختصاص داده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تعداد گندم‌کاران استان را ۱۳ هزار و ۶۲۷ نفر اعلام کرد و گفت: برای حمایت از کشاورزان، ۷۹۵ تن بذر اصلاح‌شده و ۴۸۱۲ تن انواع کودهای شیمیایی برای مزارع گندم تامین و مصرف شده است.

اسفندیاری درباره زمان‌بندی خرید تضمینی گندم تصریح کرد: با توجه به اینکه عملیات برداشت گندم از بیستم اردیبهشت آغاز می‌شود، مراکز خرید تضمینی از بیست‌وپنجم اردیبهشت در شهرستان نهبندان مستقر خواهند شد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود طی سال جاری، ۲۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط ۱۴ مرکز مباشر و دو انبار ملکی اداره کل غله خریداری شود که این روند تا پایان شهریور ادامه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۵۰ گروه نظارتی بر روند برداشت گندم نظارت دارند و بخشی از ظرفیت ناوگان کمباین‌های بومی و مهاجر استان به این امر اختصاص پیدا کرده است.

کد خبر 962000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.