اختصاص ۳۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار به روستاها و عشایر در سال گذشته

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت: در سال ۱۴۰۴ حدود سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق دولت به روستاها و بخش‌های عشایری استان مازندران اختصاص پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری، عبدالرضا دادبود با اشاره به اعتبارات اختصاص‌ پیدا کرده به روستاها و مناطق عشایری استان اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ در مجموع سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق دولت به روستاها و بخش‌های عشایری استان مازندران اختصاص پیدا کرد.

وی با بیان اینکه از این میزان حدود سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مربوط به روستاهای دارای دهیاری در استان بوده و بقیه نیز به روستاهای فاقد دهیاری و بخش‌های عشایری استان اختصاص پیدا کرده است، افزود: این اعتبارات از محل منابع مختلف تأمین شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه بخشی از این منابع از محل ماده ۵۸ و ماده ۴۲ و همچنین بخشی از محل اعتبارات مالیاتی بوده که به حساب دهیاری‌ها واریز شده است، گفت: اعتبارات تخصیصی با اولویت ارائه خدمات به مردم و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در روستاها هزینه شده و در حوزه‌هایی همچون تکمیل ساختمان دهیاری‌ها، توسعه فضای سبز، خرید ماشین‌آلات و تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز روستاها مورد استفاده قرار گرفته است.

دادبود همچنین با اشاره به اجرای طرح تفکیک زباله از مبدأ در روستاهای استان افزود: در سال گذشته با توجه به اجرای این طرح، اعتبارات مناسبی برای حدود یک‌هزار و ۴۰۰ دهیاری در استان در نظر گرفته شد تا بتوانند طرح تفکیک زباله از مبدأ در روستاها را اجرا کنند.

وی مطرح کرد: در سال ۱۴۰۵ نیز پیگیری لازم برای تأمین و تخصیص این اعتبارات از سوی دولت انجام خواهد شد تا روند توسعه خدمات در روستاهای استان ادامه پیدا کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با اشاره به تأکید استاندار مازندران بر نظارت دقیق بر نحوه هزینه‌کرد اعتبارات روستایی یادآور شد: بر اساس دستور استاندار، مقرر شد نظام جدیدی برای نظارت بر نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات طراحی شود.

دادبود ادامه داد: در حال حاضر نظارت بر عملکرد دهیاری‌ها از سوی بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها انجام می‌شود اما از سال‌جاری با چارچوب نظارتی جدید، روند هزینه‌کرد اعتبارات اختصاص‌ پیدا کرده به دهیاری‌ها به‌صورت دقیق‌تر رصد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: هدف از این اقدام آن است که اعتبارات در همان بخش‌ها و اولویت‌هایی که در ابلاغ‌ها پیش‌بینی شده هزینه شود تا بتوانیم سطح خدمات‌رسانی به مردم در روستاها و دهیاری‌های استان را بیش از پیش ارتقا دهیم.

کد خبر 961916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.