نصب UPS در ۱۷ چهارراه منطقه ۵ اصفهان/ تسهیل پیگیری بیمه خودروهای آسیب‌دیده از جنگ

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان از اجرای مجموعه اقدامات ترافیکی و پشتیبانی خدمات شهری در این منطقه خبر داد و گفت: نصب مجدد دستگاه‌های UPS برق اضطراری در ۱۷ چهارراه و همکاری با پلیس راهور برای تهیه کروکی خودروهای آسیب‌دیده از بمباران‌های جنگ رمضان از جمله این اقدامات است.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مجموعه اقدامات ترافیکی و پشتیبانی خدمات شهری اظهار کرد: تحویل تجهیزات ترافیکی به‌منظور کمک به هدایت و مدیریت بهتر ترافیک هنگام برگزاری مراسم مذهبی و مناسبت‌های ویژه صورت گرفته است، همچنین پلیس راهور و خودروی ثبت تخلفات برای هماهنگی در سطح منطقه حضور دارند.

وی از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات ترافیکی و پشتیبانی خدمات شهری در این منطقه خبر داد و افزود: نصب مجدد دستگاه‌های UPS برق اضطراری در ۱۷ چهارراه، تحویل تجهیزات ترافیکی از جمله بولارد مانع و پرژکتور به موکب‌ها از جمله این اقدامات است.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به اهمیت ارتقای ایمنی تردد و پایداری تجهیزات ترافیکی اظهار کرد: در راستای بهبود مدیریت ترافیک و همکاری با نهادهای مرتبط، اقدامات متعددی در منطقه ۵ به اجرا درآمده است.

کارگر ادامه داد: نصب مجدد دستگاه‌های UPS برق اضطراری در ۱۷ چهارراه برای پشتیبانی از تجهیزات و سامانه‌های ترافیکی با هدف جلوگیری از اختلال در عملکرد تجهیزات ترافیکی در زمان قطعی برق انجام می‌شود.

وی با اشاره به همکاری با پلیس راهور خاطرنشان کرد: در پی بمباران‌های اخیر و آسیب دیدن تعدادی خودرو در منطقه ۵ همکاری نزدیکی با پلیس راهور برای تهیه کروکی خودروهای آسیب‌دیده ناشی از بمباران صورت گرفته است تا روند پیگیری‌های قانونی و بیمه‌ای برای شهروندان تسهیل شود.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان تأکید کرد: تمام این اقدامات با هدف افزایش ایمنی معابر، بهبود مدیریت ترافیک و تقویت هماهنگی‌های بین‌سازمانی بین شهرداری، پلیس راهور و سایر نهادهای مرتبط اجرا شده است.

کد خبر 961337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.