افشین: ایرانِ شریف و مقتدر، همچنان در مسیر تولید علم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، ضمن حضور در دانشگاه صنعتی شریف و بازدید از زیرساخت محاسباتی آسیب‌دیده این دانشگاه، در پی حمله صبح امروز دشمن آمریکایی-صهیونی بر استمرار روند تولید علم و عزم جدی برای بازسازی زیرساخت‌های فناورانه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین افشین صبح امروز _دوشنبه هفدهم فروردین_ با حضور در دانشگاه صنعتی شریف از ساختمان مرکز محاسبات و مرکز پردازنده گرافیکی این دانشگاه و زیرساخت مهم علمی کشور که ساعاتی پیش در پی حمله دشمن آمریکایی-صهیونی دچار آسیب شده بود، بازدید کرد.

وی در این بازدید میدانی که با همراهی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از مدیران دانشگاه و مسئولان معاونت علمی انجام شد، از مرکز محاسبات و مرکز پردازنده گرافیکی بازدید کرد و در جریان میزان خسارات وارد شده به تجهیزات محاسباتی، سامانه‌های پردازشی و فضاهای آزمایشگاهی قرار گرفت.

معاون علمی رئیس‌جمهور، در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت راهبردی این زیرساخت علمی و فناورانه کشور که به همت معاونت علمی به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز پردازش گرافیکی کشور تجهیز شده بود، گفت: دشمن در صدد تخریب زیرساخت‌های علمی و تحقیقاتی ماست. این تنها ویرانی ساختمان‌ها نیست؛ تلاش‌هایی برای ترور دانشمندان و ضربه‌زدن به مغزهای متفکر کشور نیز در جریان است، اما علم و دانش در خاک ایران ریشه دوانده است و هیچ بمباران و تهدیدی نمی‌تواند آن را نابود کند.

افشین خاطرنشان کرد: کتابخانه‌ها سوزانده شدند، دانشمندان کشته شدند، اما روحیه علمی و عشق به دانش همیشه باقی ماند. این نخستین بار نیست که علم هدف قرار می‌گیرد و آخرین بار هم نخواهد بود.

وی با بیان اینکه ما شاهدیم که حتی در تاریک‌ترین لحظات، نور دانش هرگز خاموش نمی‌شود، تصریح کرد: تلاش برای نابود کردن زیرساخت‌های علمی تنها موجب تقویت اراده و مقاومت جامعه علمی ایران می‌شود. روحیه علمی و علم‌دوستی ایرانی‌ها، عمیق و غیرقابل تخریب است؛ هر دیوار ویران شود، هر آزمایشگاه منهدم شود، اما امید و جست‌وجوی دانش همچنان پابرجاست و به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد. علم، میراث جاودانه‌ای است که هیچ بمب، هیچ تهدید و هیچ دشمنی نمی‌تواند آن را از قلب ایران بیرون کند.

در جریان این بازدید، مسئولان دانشگاه صنعتی شریف گزارشی از وضعیت ساختمان رازی، بخش‌های آسیب‌دیده، اقدامات اولیه برای ایمن‌سازی فضاها و برنامه‌های در دست اجرا برای بازگرداندن فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی ارائه کردند.

منبع: ایرنا

کد خبر 961329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.