پاسخگویی مرکز ارتباطات اورژانس چهارمحال‌وبختیاری به بیش از ۲۰۰ هزار تماس تلفنی

رئیس اورژانس چهارمحال‌وبختیاری گفت: طی سال گذشته، مرکز ارتباطات اورژانس استان، به۲۰۱ هزار و ۴۶۴ تماس تلفنی پاسخ داده است.

نرگس عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به ۲۶ هزار و ۹۵۲ تماس مزاحمت تلفنی برای مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اظهار کرد: متاسفانه آمار مزاحمت های تلفنی برای اورژانش، باوجود فعالیت های فرهنگی واجتماعی در این خصوص نسبت به سال ۱۴۰۳، افزایش داشته است.

وی افزود: در سال گذشته، مرکز ارتباطات اورژانس استان، به ۲۰۱ هزار و ۴۶۴ تماس تلفنی پاسخ داده است که از این تعداد تماس ۴۲هزار و ۹۳ مصدوم وبیمار به مراکز درمانی منتقل شده وبه ۱۶ هزار و ۸۸۰ تماس، مشاوره تلفنی داده شده است.

رئیس اورژانس چهارمحال‌وبختیاری گفت: سال گذشته ۱۰ هزار و ۷۴۱ نفر بر اثر تصادفات مصدوم شده‌اند و ۱۲۶ نفر در حوادث ترافیکی، قبل از رسیدن آمبولانس، جان خود را از دست داده‌اند.

عسگری ادامه داد: در این مدت۹۱۸۷مورد مربوط به حوادث غیرترافیکی، ۳۰ مورد غرق‌شدگی، ۲۱۴ مورد مسمومیت با مونوکسید کربن، دو هزار و ۶۷۳نفر بیمار قلبی و۱۷۴۵ نفر بابیماری تنفسی به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

کد خبر 960922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.