حمله ددمنشانه دشمن به اهداف غیرنظامی در استان ایلام

جنگنده‌های آمریکایی-صهیونیستی در جنایتی آشکار، هدف‌های غیرنظامی و زیرساختی شهرستان‌های مهران و چوار را مورد حمله قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، جنگنده‌های آمریکایی-صهیونیستی در جنایتی آشکار به هدف‌های زیرساختی و غیرنظامی در استان ایلام حمله کردند، در این حمله ددمنشانه انبار آذوقه و کود شیمیایی کشاورزان مهرانی و واحد مرغداری و ایستگاه تقویت فشار گاز مورد هجوم دشمنان قرار گرفت.

حمله به اهداف غیرنظامی و زیرساختی در شهرستان‌های مهران و چوار نشان داد دشمنان ملت ایران برای دستیابی به اهداف شوم خود از هیچ جنایتی رویگردان نیستند.

تاج‌الدین صالحیان، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام در جمع خبرنگاران با اشاره به تجاوز هوایی جنگنده‌های دشمن به سه نقطه در شهرستان‌های مهران و چوار، اظهار کرد: در این حمله‌ها، انبار آذوقه و کود شیمیایی کشاورزان، واحد مرغ‌داری و ایستگاه تقویت فشار گاز هدف قرار گرفت که آسیب جانی در پی نداشت.

وی با تشریح ابعاد این تهاجم دشمن آمریکایی‌صهیونی به استان ایلام افزود: جنگنده‌های دشمن در جنایتی آشکار همچون دیگر مناطق کشور، هدف‌های غیرنظامی و زیرساختی شهرستان‌های مهران و چوار را مورد حمله قرار دادند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام ادامه داد: یکی از اهداف این حملات، انبار آب معدنی و کود شیمیایی متعلق به کشاورزان و مرغ‌داران بوده است.

صالحیان تصریح کرد: بخش عمده‌ای از سهمیه کود شیمیایی کشاورزان مهرانی که در این انبار نگهداری می‌شد مورد هجوم و کینه دشمن قرار گرفت؛ حملات دشمن آمریکایی-صهیونیستی به این دو نقطه در شهر مرزی مهران هیچ‌گونه تلفات و آسیب جانی به همراه نداشته است.

وی ادامه داد: در ادامه جنایت‌های دشمن در هدف قرار دادن زیرساخت‌های تولیدی، یک واحد مرغداری نیز در روستای «انارک» شهرستان چوار نیز با موشک مورد اصابت قرار گرفت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام تاکید کرد: بررسی‌های میدانی برای برآورد میزان دقیق خسارت‌های مالی به ایستگاه تقویت فشار گاز «سرنی»، انبارهای کشاورزی مهران و واحد مرغداری چوار در دست انجام است و شرایط نیز در کنترل کامل نیروهای امدادی قرار دارد.

صالحیان اضافه کرد: تجاوز دشمن به مرغ‌داری، انبارهای آب معدنی و کود شیمیایی کشاورزان و زیرساخت‌های گاز در مهران و چوار نشان‌دهنده ناتوانی و درماندگی آن‌ها در برابر نیروهای مسلح قدرتمند و ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی است.

افشین کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام نیز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمله آمریکا و اسرائیل به ایران برخلاف تصور ترامپ و نتانیاهو، نه‌تنها موجب فروپاشی ایران نشد، بلکه دنیا را با این واقعیت بزرگ روبه‌رو کرد که ایران حاکم بلامنازع مهم‌ترین آبراهه انرژی جهان است.

وی اضافه کرد: کشورهای حاشیه خلیج‌فارس که گاه‌گاهی به پشتیبانی آمریکا برای ایران رجزخوانی می‌کردند و برای تامین امنیت منطقه دست به دامن آمریکا می‌شدند، امروز با این حقیقت تلخ روبه‌رو شدند که حمایت آمریکا و بیگانگان برای تامین امنیتشان در منطقه خیالی باطل بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام تصریح کرد: اگر کشورهای حوزه خلیج‌فارس برای تامین امنیت منطقه بدون حضور بیگانگان با ایران مشارکت می‌کردند ضمانت امنیت و تامین منافعشان قوی‌تر می‌بود.

به گزارش ایمنا، حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکایی به اهداف غیرنظامی در استان ایلام بار دیگر ناتوانی و استیصال دشمنان ملت بزرگ ایران را به جهانیان نشان داد.

کد خبر 960877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.