ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی گفت: ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از پانزدهم فروردین از ساعت ۸ تا ۱۴ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، حسین موهبتی امروز _جمعه چهاردهم فروردین_ با اعلام اینکه ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از پانزدهم فروردین از ساعت ۸ تا ۱۴ تعیین شده خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد از کارکنان دستگاه‌ها به صورت حضوری و مابقی در قالب دورکاری ایفاء وظیفه می‌کنند.

وی افزود: اولویت دورکاری با بانوان بویژه بانوان باردار، سرپرست خانوار و دارای فرزندان دارای معلولیت یا دارای فرزندان شش سال و کمتر است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: کارکنان دارای بیماری های ریوی، قلبی و صعب‌العلاج در اولویت دورکاری هستند.

موهبتی با تأکید بر اینکه حضور مدیران و معاونان دستگاه‌ها در سطح استانی و شهرستانی در محل خدمت الزامی است، متذکر شد: مدیران موظفند در تقسیم دورکاری، عدالت را میان کارکنان رعایت کنند و ترتیبی اتخاذ نمایند که تمامی کارکنان از شرایط دورکاری یا حضور در محل کار برخوردار باشند.

وی با اشاره به اینکه کارکنان بانک‌ها و بیمه‌ها موظفند در ارائه خدمات به مردم تا حصول نتیجه، همکاری و تسهیل لازم را به عمل آورند تصریح کرد:خدمات دهی در شعب منتخب بانک‌ها و بیمه‌ها شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۴ و روزهای پنج شنبه به صورت کشیک فعال خوهد بود.

معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دستگاه‌های عملیاتی و ارائه دهنده خدمات ضروری در حوزه بهداشت، درمان، ارتباطات، انرژی، حمل و نقل عمومی، خدمات شهری، آتش‌نشانی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و دفاعی از شمول این بخشنامه مستثنی بوده و موظف به حضور در محل کار خود هستند.

وی تأکید کرد: دورکاری روزهای پنجشنبه تا اطلاع ثانوی معتبر است.

موهبتی خاطرنشان کرد: در راستای خدمات‌رسانی مناسب و مطلوب به شهروندان و عدم ایجاد وقفه در خدمات‌رسانی براساس صلاحدید دستگاه‌های اجرایی، حضور کارکنان جهت بهبود کیفیت خدمات‌رسانی قابل افزایش خواهد بود.

کد خبر 960624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.