موکب سمن‌ها کانون تبلور خدمت داوطلبانه است

مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل گفت: با حضور در موکب تشکل‌های مردم‌نهاد استان اردبیل، از فعالیت‌های این کانون خدمت‌رسانی بازدید و بر نقش بی‌بدیل سازمان‌های غیردولتی در ظرفیت‌های مردمی برای خدمت به جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، پروانه رضاقلی‌زاده، با حضور در موکب تشکل‌های مردم‌نهاد استان واقع در چهارراه امام (ع)، از نزدیک در جریان برنامه‌ها و خدمات ارائه‌شده توسط این نهادها قرار گرفت.

وی در این بازدید، از غرفه‌های مختلف موکب بازدید کرد و با دبیران، فعالان و داوطلبان حاضر در این کانون به گفت‌وگو پرداخت.

رضاقلی‌زاده با اشاره به اهمیت این گونه فضاهای خدمت‌رسانی گفت: «موکب تشکل‌های مردم‌نهاد، نماد عینی همبستگی اجتماعی و تبلور اراده جمعی برای خدمت است.»

مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل افزود: «هویت واقعی سازمان‌های مردم‌نهاد در گرو حضور در متن جامعه است. این موکب نشان می‌دهد که سمن‌ها چگونه می‌توانند در کنار مردم و برای مردم فعالیت کنند.»

وی ادامه داد: «غایت فعالیت این نهادها، بسیج ظرفیت‌های داوطلبانه و استفاده از خرد جمعی برای گره‌گشایی از مشکلات اجتماعی است.»

رضاقلی‌زاده با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان حاضر در موکب تصریح کرد: «دستگاه‌های اجرایی استان موظفند از این گونه ابتکارات مردمی پشتیبانی کنند و موانع پیش‌رو را مرتفع سازند.»گفتنی است این موکب با حضور دبیران استان دایر شده و به صورت شبانه‌روزی به ارائه خدمات می‌پردازد.

کد خبر 960346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.