روز طبیعت؛ ملت ایران در میدان مقاومت، نهال امید می‌کارد

سیزدهم فروردین، روز طبیعت است، اما امسال در سایه‌ جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل، این روز، روز کاشتن نهال امید در میدان مقاومت است و ملت ایران، نهال آزادی می‌کارد تا درختان فردا، سایه‌ پیروزی بر سر نسل‌های آینده بگستراند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز سیزدهم فروردین ماه است؛ روزی که در تقویم ملی ایران، به نام روز طبیعت و سیزده‌به‌در ثبت شده است. روزی که خانواده‌ها به طبیعت می‌رفتند، سبزه می‌بستند و آرزو می‌کردند، اما امسال، ایران، ایران دیگری است.

ایرانی که در میدان نبرد با استکبار جهانی ایستاده، ایرانی که آسمانش هدف حملات قرار گرفته و سرزمینش آماج تجاوز دشمنان قرار گرفته است و در چنین شرایطی، سیزده فروردین ۱۴۰۵، نه تنها روز طبیعت، بلکه روز اعلام مقاومت، روز کاشتن امید و روز تجدید پیمان با شهدا است.

طبیعت در میدان جنگ

در حالی که آمریکا و رژیم صهیونیستی با تمام توان نظامی، اقتصادی و رسانه‌ای خود، ایران را هدف گرفته‌اند، طبیعت این سرزمین نیز بی‌نصیب نمانده است و دشمنان، آن‌قدر بی‌رحم هستند که حتی به فضاهای طبیعی و زیست‌محیطی میهن عزیزمان نیز رحم نکرده‌اند.

بمباران‌ها و حملات هوایی، نه تنها جان و مال مردم را هدف گرفته، بلکه به طبیعت بکر کشور نیز آسیب زده است، اما ایران، ملتی است که در طول تاریخ، بارها ثابت کرده است که در برابر طوفان‌ها، نه تنها زمین نمی‌خورد، بلکه ریشه‌هایش را محکم‌تر در زمین فرو می‌برد.

این ملت، در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله، با وجود ویرانی‌ها، نهال کاشت و امید را زنده نگه داشت و امروز نیز، در شرایط جنگ تحمیلی سوم، همان روحیه را با خود به همراه دارد.

روز طبیعت؛ روزی برای کاشت نهال امید در میدان مقاومت

پیام مقام معظم رهبری به ملت شریف ایران

در آستانه روز طبیعت و پس از گرامیداشت دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری پیامی صادر فرمودند که در آن، هم به اهمیت طبیعت اشاره شده و هم به مقاومت ملت ایران در برابر دشمن.

در بخشی از این پیام آمده است: «اکنون که دشمن زبون و بی‌رحم آمریکایی و صهیونی، حدّ و مرز انسانی، اخلاقی و حیاتی در دَدمنشی خود ندارد و حتی فضاهای طبیعی و زیست‌محیطی میهن عزیزمان را نیز مورد هجوم و آسیب قرار داده است، هر حرکتی در مسیر گسترش آبادانی و ساختن آینده درخشان ایران، اقدامی شایسته و بایسته است.»

این کلمات، حکیمانه و الهام‌بخش است و رهبر معظم انقلاب، درست در میانه جنگ، مردم را به کاشتن درخت فراخوانده‌اند که این تنها یک توصیه زیست‌محیطی نیست، بلکه اعلام مقاومت است. این، پیامی است که می‌گوید: «دشمن می‌خواهد ما را نابود کند، اما ما زندگی می‌کنیم، می‌کاریم و می‌سازیم.»

کاشتن نهال امید در میدان مقاومت

مقام معظم رهبری در ادامه پیام خود فرمودند: «دیوصفتان کودک‌کش آمریکایی و صهیونیستی، نونهالان مدرسه شجره طیبه را وحشیانه به شهادت رساندند؛ اما ملت ایران به نیّت همه شهدا، خصوصاً شهدای جنگ تحمیلی سوم، نهال امید را در پهنه سرزمین خود غرس می‌کند تا هر یک از این نهال‌ها در سالهای آینده به شجره‌ای طیبه و درختی پرثمر تبدیل شود، ان‌شاءالله.»

این بخش از پیام، عمیق‌ترین معانی را در خود دارد که دشمن، کودکان را به شهادت می‌رساند، اما ملت ایران، نهال می‌کارد و این، تقابل نور با تاریکی و امید با یأس است. شهدای جنگ تحمیلی سوم، کسانی هستند که در میدان نبرد با استکبار، جان خود را فدا کرده‌اند و کاشتن نهال امید، ادامه راه آن‌ها است.

شجره طیبه، در فرهنگ اسلامی و ایرانی، نماد زندگی، برکت و پایداری است و کودکان مدرسه‌ای که به شهادت رسیدند، خود نهال‌هایی بودند که دشمن با وحشیگری قطع کرد، اما ملت ایران، نه تنها از کاشتن دست برنمی‌دارد، بلکه صدها نهال دیگر می‌کارد تا درختان تنومندی از آن بروید و سایه امن خود را بر سر نسل‌های آینده بگستراند.

روز طبیعت؛ روزی برای کاشت نهال امید در میدان مقاومت

مردم ایران امسال با سبزه طبیعت، سبزه مقاومت را نیز به میدان می‌آورند

سیزده فروردین، در فرهنگ ایرانی روزی است که مردم از خانه بیرون می‌روند و به طبیعت می‌روند تا نحسی را از خود دور کنند، اما امسال این روز معنایی عمیق‌تر دارد و سیزده به در، سیزده به میدان است، میدان مقاومت، میدان ایستادگی و میدان ساختن آینده.

مردم ایران امسال با سبزه طبیعت، سبزه مقاومت را نیز به میدان می‌آورند، آن‌ها نشان می‌دهند که جنگ، نمی‌تواند اراده آن‌ها را بشکند. آن‌ها نشان می‌دهند که با وجود بمباران، زندگی جریان دارد و امید زنده است و کاشتن هر نهال، اعلام می‌کند که ما، ملت زنده‌ای هستیم و آینده از آن ما است.

پیام روز طبیعت به دشمن

سیزده فروردین ۱۴۰۵، پیامی واضح و روشن به دشمنان دارد که شما می‌خواهید ما را بترسانید، اما ما به طبیعت می‌رویم و نهال می‌کاریم، شما می‌خواهید ما را نابود کنید، اما ما درخت می‌کاریم تا نسل‌های بعد از ما در سایه آن بنشینند، شما می‌خواهید سرزمین ما را ویران کنید، اما ما آبادانی می‌کنیم و شهرها را می‌سازیم، شما می‌خواهید فرزندان ما را به شهادت برسانید، اما ما نهال امید می‌کاریم تا درختان آزادی از آن برویند.

این همان پیامی است که رهبری در سخنان خود به آن اشاره کردند که هر حرکتی در مسیر گسترش آبادانی، اقدامی شایسته و بایسته است و کاشتن درخت، تنها یک کار زیست‌محیطی نیست، بلکه یک عمل انقلابی و مقاومتی است.

سیزده فروردین ۱۴۰۵؛ روز مقاومت و امید

سیزده فروردین ۱۴۰۵ در تاریخ ایران به عنوان روز مقاومت و امید ثبت خواهد شد، روزی که ملت ایران، در میانه جنگ، به طبیعت رفت و نهال کاشت. روزی که نشان داد، با وجود همه تلخی‌ها و سختی‌ها، امید زنده است و آینده از آن کسانی است که می‌کارند و می‌سازند.

مقام معظم رهبری فرمودند: ان‌شاءالله که هر نهال، به شجره‌ای طیبه تبدیل شود و این ان‌شاءالله، امید، وعده و پیروزی است. ملت ایران، با کاشتن هر نهال، یک قدم به پیروزی نزدیک‌تر می‌شود، چراکه درختان، روزی ثمر می‌دهند و آن روز، روز پیروزی نهایی ملت ایران بر استکبار جهانی خواهد بود.

کد خبر 960326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.