افزایش شمار شهدا و مجروحان حمله تروریستی دشمن به محلات به ۲۶ نفر

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی از افزایش شمار شهدای حمله تروریستی دشمن آمریکایی-صهیونیستی به منطقه مسکونی در شهر محلات به ۱۱ نفر و افزایش مجروحان تا این لحظه به ۱۵ نفر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از استانداری مرکزی، حسن قمری اظهار کرد: شب گذشته و در حمله ددمنشانه و ناجوانمردانه آمریکایی صهیونی چهار واحد مسکونی به طور کامل تخریب شده‌اند و چهار واحد نیز تا ۵۰ درصد خسارت دیده‌اند.

وی افزود: در این حمله دو مادر و سه کودک به فیض شهادت نائل آمده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی از افزایش شمار شهدای حمله تروریستی دشمن آمریکایی-صهیونیستی به منطقه مسکونی در شهر محلات به ۱۱ نفر و افزایش مجروحان نیز تا این لحظه به ۱۵ نفر خبر داد.

قمری اظهار کرد: عملیات امدادی برای کمک‌رسانی به سایر مجروحان احتمالی این حمله تروریستی ادامه دارد.

محسن اسماعیلی رئیس شبکه بهداشت و درمان محلات نیز از ارائه خدمات درمانی به مجروحان حمله آمریکایی صهیونی به مناطق مسکونی این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: اورژانس و بیمارستان محلات در آمادگی کامل قرار دارند و در صورت نیاز، روند اعزام بیماران نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: مجروحان این حادثه پس از دریافت خدمات اولیه پیش‌بیمارستانی توسط نیروهای اورژانس، به بیمارستان منتقل شدند و در بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) تحت مراقبت و درمان هستند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان محلات با بیان اینکه مجموعه درمانی شهرستان از همان لحظات نخست در حالت آماده‌باش قرار گرفته است، عنوان‌ کرد: اورژانس پیش‌بیمارستانی با سرعت در محل حادثه حضور پیدا کرد و اقدامات اولیه درمانی و انتقال مصدومان را انجام داد.

اسماعیلی تصریح کرد: بیمارستان محلات در وضعیت آمادگی کامل قرار دارد و تمام ظرفیت‌های درمانی، تشخیصی و پشتیبانی برای رسیدگی به مجروحان بسیج شده است.

وی ادامه داد: در صورت نیاز و با توجه به شرایط بالینی بیماران، اعزام به مراکز درمانی تخصصی‌تر نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان محلات خاطرنشان کرد: خدمات درمانی با تمام توان در حال ارائه است و وضعیت مجروحان به‌صورت مستمر توسط تیم پزشکی و پرستاری پایش می‌شوند.

اسماعیلی با محکوم کردن حمله به مناطق مسکونی، این اقدام را مغایر با اصول انسانی و قواعد بین‌المللی دانست و گفت: هدف قرار دادن غیرنظامیان و اماکن مسکونی اقدامی غیرقابل قبول و محکوم است.

کد خبر 959869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.