بازگشت تدریجی خدمات بانکی به روال عادی در کردستان

بازرس کل استان کردستان از بازگشت تدریجی روند خدمات‌رسانی بانک‌ها به شرایط عادی خبر داد و گفت: با اقدامات انجام‌ شده و همکاری شبکه بانکی، بخش قابل توجهی از مشکلات روزهای ابتدایی رفع شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، محمدامین حیدری در جریان بازدیدهای میدانی از شعب مختلف بانک‌ها اظهار کرد: در این بازدیدها روند ارائه خدمات بانکی، تأمین وجه نقد در دستگاه‌های خودپرداز، نحوه پاسخگویی به مراجعان و روند پرداخت تسهیلاتی همچون اشتغال، ازدواج و فرزندآوری مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به شرایط روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی اخیر، افزود: در ابتدای این شرایط، بعضی بانک‌ها با اختلال در ارائه خدمات و ازدحام مراجعان روبه‌رو شدند، اما با اقدامات انجام‌شده، روند خدمات‌رسانی در حال بازگشت به وضعیت عادی است.

بازرس کل استان کردستان ادامه داد: بعضی اپلیکیشن‌های بانکی نیز با اختلال روبه‌رو بودند، اما در حال حاضر بسیاری از بانک‌ها امکان دریافت خدمات را از طریق نسخه‌های تحت وب و مرورگرهای داخلی برای مشتریان فراهم کرده‌اند.

حیدری درباره وضعیت اقساط تسهیلات تصریح کرد: بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، سازوکار لازم برای بخشودگی جرایم دیرکرد اقساط در نظر گرفته و برای چک‌های برگشتی نیز در این روزها مهلت‌هایی پیش‌بینی شده است تا شهروندان با مشکل روبه‌رو نشوند.

وی با اشاره به مشکل بعضی کارت‌های بانکی تاکید کرد: در مواردی که کارت‌ها به دلیل پایان اعتبار دچار مشکل شده بودند، تمهیدات لازم برای فعال‌سازی مجدد یا تمدید آن‌ها در نظر گرفته شده است و بعضی شعب نیز با اختصاص باجه‌های ویژه، نسبت به راهنمایی مشتریان اقدام کرده‌اند.

بازرس کل استان کردستان با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی شفاف به مردم، خاطرنشان کرد: موضوعاتی همچون بخشودگی جرایم اقساط، تعهدات ارزی و وضعیت چک‌های برگشتی باید از طریق نصب بنر در شعب، رسانه ملی و فضای مجازی به‌صورت گسترده اطلاع‌رسانی شود.

حیدری در حاشیه این بازدیدها و در گفت‌وگو با تعدادی از مراجعان خاطرنشان کرد: بخشی از مسائل در همان محل با پیگیری مستقیم حل شد و موارد دیگر برای بررسی بیشتر در دستور کار قرار گرفت.

وی از مردم استان خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل، تخلف یا فساد احتمالی، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۶ سازمان بازرسی کل کشور گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

کد خبر 959699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.