تمرکز شهرداری قم بر مدیریت محله‌محور در برنامه‌های ۱۴۰۵

شهردار قم از رویکرد جدید مدیریت شهری در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: با تقویت منطقه‌محوری و واگذاری مسئولیت‌های اجرایی به مناطق شهرداری، اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی با سرعت و کارآمدی بیشتری دنبال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم و به نقل از شهرداری قم، فرامرز عظیمی در نشست با شهرداران مناطق شهرداری قم ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان شهرداری در روزهای ماه رمضان و آغاز سال جدید اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری با برنامه‌ریزی منسجم در سال ۱۴۰۵ اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی را با هدف تحقق بودجه و ارتقای کیفیت خدمات شهری دنبال می‌کند.

وی با اشاره به رویکرد منطقه‌محوری در مدیریت شهری افزود: در این ساختار، بخش‌های ستادی شهرداری نقش سیاست‌گذاری و نظارتی خواهند داشت و مناطق شهرداری به‌عنوان بازوی اجرایی، مسئولیت اصلی اجرای پروژه‌ها را بر عهده می‌گیرند؛ موضوعی که می‌تواند به افزایش سرعت و کیفیت خدمات‌رسانی منجر شود.

شهردار قم با اشاره به شرایط اقتصادی کشور بر ضرورت مدیریت بهینه منابع تأکید کرد و گفت: لازم است تمام بخش‌های شهرداری با برنامه‌ریزی دقیق و تشکیل کمیته‌های تخصصی، روند مدیریت هزینه‌ها و منابع را با دقت بیشتری دنبال کنند تا از هزینه‌های غیرضروری جلوگیری شود و بهره‌وری افزایش پیدا کند.

عظیمی با تأکید بر اولویت داشتن مطالبات شهروندان تصریح کرد: هدف مدیریت شهری، ارائه خدمات باکیفیت و کم‌هزینه به مردم در تمام مناطق شهر است و تلاش می‌کنیم رضایت شهروندان در همه محلات تأمین شود.

وی با اشاره به حضور فعال شهرداری در رویدادها و مناسبت‌های مختلف گفت: مجموعه شهرداری در ماه‌های اخیر در کنار مردم بوده و در رویدادهایی همچون نیمه شعبان، تعطیلات نوروز و دیگر مناسبت‌ها با حضور میدانی و تلاش مستمر، برای حفظ آرامش شهر و ارائه خدمات مناسب به شهروندان فعالیت کرده است.

کد خبر 959361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.