۹۶ درصد داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر در ایلام تایید صلاحیت شده‌اند

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه باید فرایند برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان در مسیر قانونی خود انجام شود، گفت: بیش از ۹۶ درصد داوطلبان شوراهای اسلامی شهر در استان ایلام تایید صلاحیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی امروز _شنبه هشتم فروردین_ در نشست مسئولان کمیته‌های برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا استان ایلام اظهار کرد: انتخابات، یکی از مولفه‌های مردم محوری در نظام جمهوری اسلامی ایران است که حتی در دوران دفاع مقدس ۸ ساله نیز تعطیل نشد و نماد مشارکت مردم در سرنوشت خود است.

وی افزود: فرآیند برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان در مسیر قانونی خودش انجام شود.

استاندار ایلام تصریح کرد: از تعداد ۶۱۱ داوطلب ثبت‌نام شده در بخش شهری این انتخابات در استان، بیش از ۹۶ درصد تآیید صلاح صلاحیت شده‌اند و حوزه‌های شهری استان به ۲۸ حوزه افزایش یافته است.

کرمی خاطرنشان کرد: انتخاب شوراهای اسلامی شهر و روستا در روز ۱۱ اردیبهشت در کشور برگزار می‌شود و با توجه به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان این انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری مردم برگزار می‌شود.

۹۶ درصد داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر در ایلام تایید صلاحیت شده‌اند

از ۶۱۱ داوطلب شورای اسلامی شهر تعداد ۲۱ نفر رد صلاحیت شدند

تاج‌الدین صالحیان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: تعداد کل ثبت‌نام شدگان در بخش شهری انتخابات شوراها در استان ایلام ۶۱۱ نفر بوده که از این تعداد ۲۱ نفر رد صلاحیت شده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش روستایی نیز قرار است هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی، تا ۱۵ فروردین نتایج بررسی‌ها را به ما اعلام کند تا این انتخابات در ۳۹۸ روستای استان برگزار شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام تصریح کرد: آماده برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری مردم در استان هستیم.

صالحیان خاطرنشان کرد: امسال یک حوزه شهری و ۴۳ روستا نسبت به دوره گذشته انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان، اضافه شده است.

کد خبر 959265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.