مخبر: مدیر کل آژانس در خون شهدایی که ریخته شده شریک جرم است

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: مدیر کل آژانس انرژی اتمی در خون تمام شهدایی که در دو جنگ اخیر ریخته شده شریک جرم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر در پیام‌رسان ایکس نوشت: «مدیر کل آژانس انرژی اتمی در خون تمام شهدایی که در ۲ جنگ اخیر ریخته شده شریک جرم است.

گزارش‌های سیاسی او درباره فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، عدم محکومیت تجاوز به تأسیسات اتمی ما و حال تشویق دشمن به حمله اتمی به سایت‌های هسته‌ای ایران کشور را به تصمیماتی غیرقابل بازگشت می‌رساند.»

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهاراتی مدعی شده بود: «ما همچنان نیاز داریم که یک چارچوب پیدا کنیم؛ یک چارچوب که به ما قابلیت پیش‌بینی لازم را بدهد و حسی از یک ایده واضح که آن‌ها کجا هستند و به کجا می‌خواهند بروند. چون این جنگ توانایی‌ها و جاه‌طلبی‌های ایران را نابود نخواهد کرد. هیچ جنگی این کار را نمی‌کند، مگر اینکه جنگ هسته‌ای باشد و شما به دنبال نابودی به شکلی غیرقابل تصور باشید که البته امیدوارم هرگز چنین نشود.»

کد خبر 959201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.