دولت تا تکمیل بازسازی بازار رشت در کنار کسبه‌ها است

استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توجه دستگاه‌های اجرایی در کمک به بازسازی بازار سوخته رشت گفت: دولت تا تکمیل بازسازی بازار در کنار کسبه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _شنبه هشتم فروردین_ در جلسه بررسی آخرین وضعیت بازسازی بازار سوخته رشت اظهار کرد: دولت تا تکمیل روند بازسازی این بازار در کنار کسبه‌ها است و طی این مدت جلسات مختلفی با مسئولان استانی برگزار شده است و با تصمیم‌های انجام شده، بازار سوخته و بزرگ رشت بازسازی خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم توجه دستگاه‌های اجرایی در کمک به بازسازی بازار سوخته رشت افزود: هفت مورد از مشکلات بازار سوخته رشت نیاز به اهتمام دستگاه‌های اجرایی دارد که بخش اعظمی از آن‌ها توجه دستگاه‌های اجرایی پیگیری و مصوب شده و تنها دو تا سه مورد باقی مانده است که تصمیم‌های لازم انجام و در چند روز آینده حل خواهد شد.

استاندار گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده به منظور بازسازی بازار سوخته رشت خاطرنشان کرد: در برخی نواحی از بازار سوخته رشت کار آواربرداری، پی‌کندن و نقشه‌کشی‌های نهایی و تأیید نهایی میراث فرهنگی انجام شده است و کارهای عملیاتی به‌زودی آغاز می‌شود.

حق‌شناس با بیان اینکه یکی از مشکلات بازاریان رشت مسئله تسهیلات بانکی است، تصریح کرد: با رایزنی‌های انجام شده با بانک‌های عامل، مشکل اعطای تسهیلات رفع خواهد شد تا از این طریق بخشی از دغدغه بازاریان مرتفع شود.

کد خبر 959146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.