ناوگان اتوبوسرانی زنجان در شب‌های شلوغ شهر رایگان شد

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر زنجان گفت: ناوگان اتوبوسرانی زنجان در شب‌های شلوغ شهر رایگان شد تا شهروندان به راحتی در شهر تردد کنند.

سعید نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در شب‌هایی که تردد شهروندان در سطح شهر افزایش پیدا می‌کند، ازدحام در مسیرهای اصلی، رفت‌وآمد خانواده‌ها و فعالیت گسترده‌ بازارها، همگی نیاز به حمل‌ونقل عمومی روان‌تر را بیشتر می‌کند.

وی افزود: در همین راستا، سازمان حمل‌ونقل شهرداری زنجان از اجرای طرح خدمت‌رسانی رایگان اتوبوس‌ها در ۱۶ خط خبر داده است؛ اقدامی که هدف آن، کاهش بار ترافیک و سهولت رفت‌وآمد شهروندان عنوان شده است.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر زنجان گفت: طبق زمان‌بندی اعلام‌شده، اتوبوس‌ها از شهرک‌های اقماری در دو نوبت ساعت ۲۱ و ۲۲ به سمت پایانه‌های سبزه‌میدان، سعدی جنوبی و دلجویی حرکت می‌کنند؛ مسیرهایی که هر شب میزبان بیشترین حجم رفت‌وآمد مردم هستند.

نجفی ادامه داد: همچنین برای بازگشت نیز سرویس‌های اتوبوسران در ساعت ۲۴ از پایانه‌ها به سمت شهرک‌ها راهی می‌شوند تا امکان جابه‌جایی منظم شهروندان فراهم باشد.

وی گفت: اجرای این طرح می‌تواند به کاهش استفاده از خودروهای شخصی، کاهش حجم ترافیک در ساعات پایانی شب و تسهیل سفرهای شهری کمک کند.

کد خبر 959103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.