حمله دشمن متجاوز به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد/ ۲ کارگر شهید و ۲ نفر مجروح شدند

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس از حمله هوایی جنگنده متجاوز رژیم صهیونیستی - آمریکایی به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، جلیل حسنی با تایید حمله هوایی به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد، اظهار کرد: حوالی ظهر امروز (جمعه)، جنگنده متجاوز دشمن صهیونیستی - آمریکایی این منطقه غیرنظامی را مورد اصابت قرار داد.

وی با اشاره به ماهیت غیرنظامی این منطقه، افزود: این معدن یک مرکز فعال صنعتی است که مردم عادی از قشر زحمتکش کارگر جامعه برای تامین معیشت خود در آن مشغول به کار بودند.

سرپرست معاونت سیاسی استانداری فارس گفت: در این حمله، علاوه بر خسارت مالی به ماشین آلات و ابزارآلات صنعتی، متاسفانه نیروهای شاغل در معدن نیز دچار آسیب شدند.

حسنی در خصوص آمار تلفات انسانی این حادثه اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار، این تجاوز هوایی منجر به شهادت ۲ نفر از رانندگان و کارگران معدن شد؛ این ۲ شهید یکی اهل فیروزآباد و دیگری اهل شهرکرد است.

وی افزود: همچنین در این حادثه ۲ نفر دیگر از کارگران مجروح شده‌اند که برای سیر مراحل درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

کد خبر 959012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.