وقتی قالیچه ایرانی شهری از آسمانخراشها دربردارد + عکس

خبرگزاری ایمنا: یک شهروند ایرانی مقیم کانادا با تجسم سه بعدی نقشه ی قالیچه ایرانی، شهری از آسمانخراشها را مدل سازی کرده است.

به گزارش ایمنا، طرح نقشه فرش های ایرانی پیوندی ناگسستنی با زندگی روزمره و حتی ذهنیت ما ایرانی ها دارد. اما آیا تاکنون با خود اندیشیده اید که نقشه یک قالیچه ایرانی در بعد سوم چه اشکالی می تواند داشته باشد؟ 
یک پاسخ برای این پرسش، ابتکاری است که بابک گلکار، هنرمند ایرانی مقیم ونکوور ارائه داده است. گلکار طی سال های اخیر تحت تاثیر طراحی های پیچیده قالیچه های ایرانی، از آنها به عنوان طرح کلی برای مدل سازی یک شهر بهره برداری کرده است. 
وی که از سال ۲۰۰۸ اعلام داشته که تجسم این الگوها را به شکل سه بعدی آغاز کرده است، معتقد است کنتراست رنگی شدید به کاررفته شده در رنگ آمیزی قالیچه های عشایری ایران، به شکلی است که اگر مدت زمان زیادی به این قالیچه ها نگاه کنیم کم کم در تخیل ما طرح ها و اجزاء آن شروع به جنب و جوش می کنند. 
گلکار با استفاده از نرم افزارهای مدل سازی معماری تجسم ساختمان هایی سه بعدی بر نقشه ی این قالیچه ها را آغاز کرده و با همکاری شرکت مدل سازی ونکوور با نام B + B Scale Model و با استفاده از ورقه های اکریلیک، چوب و رنگ سفید مدل خود را در فضای سه بعدی و بر این قالیچه ها پیاده کرده است. 
از آن زمان وی چندین مدل را پیاده سازی کرده که بزرگترین آن برپاسازی سایتی است تحت عنوان «زمینه ها برای ایستادن و فهمیدن» که در سال گذشته در گالری چارلز اسکات در شهر ونکوور کانادا به نمایش در آمد. 






ترجمه از زهرا اسدیان
/۱۳
کد خبر 95891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فاطمه ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    سلام ماکت های دیگه ای ندارین؟برای باغ سازی؟

    پاسخ سایت: 0