دره‌شهر و آبدانان رکورددار بارش‌ها در استان ایلام

مدیرکل هواشناسی استان ایلام گفت:دره‌شهر و آبدانان بیشترین بارش را از روز دوشنبه سوم فروردین تا ساعت ۹:۳۰ امروز پنجشنبه داشته‌اند و در شهرستان مهران نیز کمترین میزان بارش‌ ثبت شده است.

سیروس نادری زرنه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام اظهار کرد: طبق اعلام ایستگاه‌های هواشناسی استان ایلام از دوشنبه سوم فروردین تا ساعت ۹:۳۰ امروز _پنجشنبه ششم فروردین_ شهرستان‌های دره‌شهر و آبدانان بیشترین بارش‌ها را در استان داشته‌اند.

وی افزود: میزان بارش‌ها در شهرستان دره شهر ۱۲۳/۰ میلیمتر و در شهرستان آبدانان ۹۵/۰ میلی‌متر بوده است.

مدیرکل سازمان هواشناسی استان ایلام تصریح کرد: پس از این دو شهرستان، شهرستان دهلران با ۶۰/۶ میلیمتر و بدره با ۶۲/۸ بیشترین بارش‌ها را داشته‌اند.

نادری زرنه خاطرنشان کرد: در ارکواز ۵۵/۷ میلیمتر، هلیلان ۴۷/۵ میلیمتر، بلاوه ۴۲/۶ میلیمتر، لومار ۳۸/۳ میلیمتر و ایلام نیز ۳۴/۴ میلیمتر بارش ثبت شده است.

وی ادامه داد: سه شهرستان سرابله با ۳۲/۰ میلی‌متر، ایوان با ۲۶/۲ میلی‌متر و مهران با ۱۳/۰ میلی‌متر کمترین بارش‌ها را در این بازه زمانی داشته‌اند.

کد خبر 958646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.