امدادرسانی ۵۲۲ امدادگر در جنگ تحمیلی رمضان در اصفهان/از تجمع در مناطق آسیب‌دیده پرهیز کنید

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان گفت: از زمان آغاز جنگ رمضان و در طول ۲۴ روز نخست، ۵۲۲ نفر نیروی عملیاتی در قالب ۱۵۸ تیم عملیاتی وظیفه خدمت‌رسانی و امدادرسانی در عملیات‌های امداد و نجات را برعهده داشته‌اند.

محسن مومنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آمار و وضعیت امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در ۲۴ روز نخست جنگ تحمیلی رمضان اظهار کرد: از زمان آغاز جنگ رمضان و در طول ۲۴ روز نخست، به طور کلی ۱۰۸ مورد عملیات امداد و نجات توسط این جمعیت انجام شده است.

وی افزود: در این مأموریت‌ها از ۶۷ خودروی کمک‌دار، ۶۱ دستگاه آمبولانس و ۱۰ دستگاه خودروی نجات استفاده شده و ۵۲۲ نفر نیروی عملیاتی در قالب ۱۵۸ تیم عملیاتی وظیفه خدمت‌رسانی و امدادرسانی در این عملیات‌های امداد و نجات را برعهده داشته‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به فعالیت ۲۵ تیم پشتیبانی عملیاتی در بازه زمانی مذکور تصریح کرد: به طور کلی در طول این مدت، امدادگران جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان به ۱۴ نفر مصدوم خدمت‌رسانی کرده و ۴۰ نفر نیز توسط جمعیت هلال‌احمر استان به مراکز درمانی مربوطه منتقل شده‌اند.

مومنی اضافه کرد: شهرستان‌هایی که طی این مدت هدف قرار گرفته است شامل اصفهان، نطنز، فلاورجان، شهرضا، آران و بیدگل، نائین، دهاقان، شاهین شهر، مبارکه، خمینی‌شهر، لنجان، نجف‌آباد، کاشان، برخوار، کوهپایه، میمه، تیران و کرون، چادگان و خوانسار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط حاکم طی این روزها انتظار می‌رود شهروندان و هم‌استانی‌ها همواره نکات ایمنی و توصیه‌ای را مدنظر داشته باشند و در صورت رخداد حمله هوایی، از تجمع و رفتن به سمت محل هدف قرار گرفته به شدت پرهیز و اخبار را تنها از مراجع رسمی و معتبر دنبال کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان تصریح کرد: در طول این مدت، ۹۹۳۸ مورد اقلام دارویی توسط معاونت امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان تهیه و توزیع شده است.

مومنی افزود: ۵۰۱۰ پرس وعده غذایی (سحری و افطاری) نیز طی این مدت توسط این معاونت جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان تهیه و توزیع شده است، همچنین ۶۰ بسته پک بهداشتی، ۸۱۰۳ عدد اقلام محافظتی و ۱۸۵۶ بسته شامل مواد شوینده، پد الکلی و پد پانسمان توسط این معاونت تهیه و توزیع شده است.

کد خبر 958263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.