طرح مجلس برای حمایت از مدافعان «جنگ رمضان»

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در صورت تصویب طرح مجلس، افرادی که در جنگ رمضان به صورت مستقیم در حال مبارزه، دفاع و مقاومت هستند، به عنوان ایثارگر شناخته شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابراهیم رضایی با اشاره به پیگیری‌های کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: مجلس به دنبال حمایت از افرادی است که در جنگ رمضان به صورت مستقیم در حال مبارزه و دفاع از کشور هستند؛ این موضوع به صورت طرح یا لایحه در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.

وی افزود: براین اساس همه افرادی که در جنگ رمضان به صورت مستقیم در حال مبارزه، دفاع و مقاومت هستند، اعم از بخش‌های مختلف نیروهای مسلح و نیروهای بسیجی که در تأمین امنیت کشور زحمت می‌کشند یا نیروهایی خدوم ایست‌های بازرسی‌ و همینطور افرادی که در این دفاع اقداماتی را انجام می‌دهند، به عنوان ایثارگر شناخته خواهند شد و مشمول قوانین حمایتی ایثارگران شده و از حمایت‌های قانونی ایثارگری بهره‌مند شوند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این موضوع با همکاری مشترک مجلس، دولت و ستاد کل نیروهای مسلح به صورت طرح یا لایحه دستور کار مجلس قرار می گیرد؛ تاکید مجلس، دولت و نیروهای مسلح کشور، حمایت از افرادی است که این شب‌ها و روزها در حال مبارزه، دفاع و مقاومت هستند.

رضایی در پایان بیان کرد: طرح‌های تقویت بنیه دفاعی و حمایت از نیروهای مسلح نیز در دستور کار مجلس قرار دارد. تلاش بر این است که با قانون‌گذاری بیش از پیش از این حوزه حمایت شود.

کد خبر 957363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.