باغ گل جدید شهرصنعتی اراک آماده میزبانی از شهروندان

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کلان شهر اراک گفت: باغ گل جدید شهرصنعتی اراک با آغاز بهار، آماده میزبانی از شهروندان می‌شود.

مهدی فدوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: همزمان با نزدیک شدن به فصل بهار و در راستای آماده‌سازی حداکثری فضای شهری برای پذیرایی از میهمانان و گردشگران نوروزی، شهرداری کلانشهر اراک در حال احداث و آماده‌سازی باغ گل جدید در منطقه شهر صنعتی است.

وی افزود: این پروژه که با هدف افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد فضایی دلنشین برای شهروندان طراحی شده، شامل ساخت باغچه، کاشت انواع گونه‌های جدید گیاهی و گل‌های زینتی، احداث آبنما ساحلی، اجرای سنگ فرش، بهسازی سیستم روشنایی و نصب نیمکت است.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کلان شهر اراک تصریح کرد: این باغ گل نویدبخش فصلی رنگارنگ و پرنشاط برای شهروندان اراک خواهد بود.

فدوی از آماده‌سازی آبنماهای شهر برای استقبال شایسته از فصل بهار خبر داد و افزود: در آستانه فصل بهار و نو شدن طبیعت، عملیات بهسازی و آماده‌سازی آبنماهای سطح بوستان‌های شهر آغاز شده است.

وی عنوان کرد: این پروژه با هدف افزایش زیبایی بصری و ایجاد فضایی دلنشین‌تر برای شهروندان در ایام نوروز و فصل بهار صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کلان شهر اراک خاطرنشان کرد: اقدامات اجرایی شامل بهسازی سیستم‌های گردش آب، لجن‌زدایی، تعویض چراغ‌های تزئینی، تعمیر و ارتقاء پمپ‌ها و نازل‌ها، لایروبی و رنگ‌آمیزی است تا آبنماها با طراوت و جلوه‌ای نو، آماده میزبانی از بازدیدکنندگان در فصل بهار باشد.

فدوی ادامه داد: در راستای استقبال از بهار طبیعت، پروژه‌های عمرانی در بوستان جنگلی شهید باهنر با جدیت تمام در حال پیگیری است.

وی اظهار کرد: سکوسازی، جدول‌گذاری و بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی از جمله اقداماتی است که با هدف بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای امکانات رفاهی این بوستان جنگلی انجام می‌شود تا شهروندان بتوانند از فضای دلنشین و امکانات تازه نوسازی شده در فصل بهار نهایت استفاده را ببرند.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کلان شهر اراک گفت: در راستای بهبود چشمگیر منظر شهری و زیبایی بصری و با فرا رسیدن سال نو، عملیات گسترده نظافت و پاکسازی شهر اراک با تلاشی مضاعف آغاز شده است.

فدوی افزود: این طرح که با هدف آراستگی سیمای شهری و افزایش نشاط شهروندان در حال اجراست، شامل رفت‌وروب معابر و جداول، لای‌روبی انهار و جمع‌آوری پسماندهای عمرانی در سراسر مناطق شهر می‌شود.

کد خبر 957284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.