ثبت ۲۵.۸ میلیمتر بارش در ایستگاه قصر قجر بجنورد

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با اشاره به جزئیات بارش طی روزهای گذشته، گفت: ایستگاه قصر قجر با ۲۵.۸ میلیمتر بارش بیشترین میزان بارندگی را به خود اختصاص داد.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: طی فعالیت سامانه بارشی از بیست و پنجم اسفند تا شب گذشته، ایستگاه قصر قجر بجنورد با ثبت ۲۵.۸ میلیمتر بارش تجمیعی بیشترین میزان نزولات آسمانی استان را به خود اختصاص داد.

وی افزود: میانگین بارش در شهرستان بجنورد ۱۰ میلیمتر بود؛ از این نظر راز و جرگلان با ۱۷ میلیمتر بیشترین بارش شهرستانی را داشت.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: مجموع بارش استانی ۸.۹ میلیمتر گزارش شده است. ایستگاه های قره آغاج و محمدآباد با ۲۲ و ۱۸ میلیمتر نیز بارش های مناسبی را ثبت کردند.

داداشی تصریح کرد: طی امروز تا اوایل شب جوی پایدار در استان حاکم است؛ پدیده غالب وزش باد و در برخی ساعات ابری خواهد بود.

کد خبر 957251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.