کاشت ۶۵ هزار گلدان شب‌بو در چهارباغ عباسی اصفهان

مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان گفت: این منطقه در آستانه نوروز با کاشت ۶۵ هزار گلدان شب‌بو در چهارباغ عباسی، اقدام به ایجاد فضایی معطر و دلنشین برای شهروندان و گردشگران کرده است. 

روح‌الله ابوطالبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن سال نو و آغاز بهار، منطقه ۳ شهرداری اصفهان با کاشت ۶۵ هزار گلدان شب‌بو در چهارباغ عباسی، اقدام به ایجاد فضایی معطر و دلنشین برای شهروندان و گردشگران کرده است.

وی افزود: این اقدام با هدف افزایش جاذبه‌های بصری و ایجاد عطر خوش اجرا شده و مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است.

مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان گفت: این یک منطقه ویژه گردشگری در دل اصفهان است که بیشترین بار حجم مسافران نوروزی را هر سال میزبانی می‌کند، از این‌رو با نزدیک شدن به ایام نوروز اقدامات تغییر و پاکسازی چهره شهر آغاز شده است.

کاشت ۶۵ هزار گلدان شب‌بو در چهار باع عباسی اصفهان

کد خبر 957214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.