اجرای طرح‌های هادی و عمرانی در روستاها متوقف نشده است

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران گفت: با وجود شرایط حساس کشور، اجرای طرح‌های هادی و عمرانی در روستاهای استان نه تنها متوقف نشده است، بلکه با جدیت بیشتری ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علی‌اصغر احمدی صبح امروز _سه‌شنبه بیست‌وششم اسفند_ در جریان بازدید از روند اجرای طرح هادی در روستای فولادکلای شهرستان قائم‌شهر با بیان اینکه با وجود شرایط حساس کشور، اجرای طرح‌های هادی و عمرانی در روستاهای استان نه تنها متوقف نشده است، بلکه با جدیت بیشتری ادامه دارد، اظهار کرد: اعتبارات بنیاد مسکن در استان مازندران بالغ بر یک و دو دهم همت است و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، در سال‌جاری حدود ۸۵۰ طرح در حوزه اجرای طرح هادی روستایی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به جایگاه مهم روستاها در اقتصاد استان افزود: مازندران حدود سه هزار و ۶۰۰ روستا دارد و نزدیک به ۴۷ تا ۵۰ درصد جمعیت استان در این مناطق ساکن هستند، به همین دلیل توسعه روستایی و اجرای طرح هادی از اولویت‌های مهم بنیاد مسکن محسوب می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران گفت: تاکنون در حدود ۵۴ تا ۵۵ درصد روستاهای استان طرح هادی اجرا شده و تلاش داریم با استفاده از اعتبارات موجود و مشارکت مردم، این پوشش هر سال افزایش پیدا کند.

احمدی با تأکید بر نقش مردم در پیشبرد طرح‌ها تصریح کرد: اجرای این طرح‌ها با مشارکت مردم، شوراهای اسلامی و دهیاری‌ها انجام می‌شود و به طور طبیعی روستاهایی که مشارکت بیشتری دارند، در اولویت اجرای پروژه‌ها قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شده است که طرح‌ها تا پایان سال مالی در موعد مقرر یا حتی زودتر به بهره‌برداری برسند و این روند تنها محدود به قائم‌شهر نیست و در سایر شهرستان‌های استان نیز طرح‌های هادی روستایی همزمان در حال اجراست.

کد خبر 956751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.